Ваш дім

Як видалити жуйку з одягу

— 29 березня 2018 —

Жувальна гумка здатна за лічені секунди освіжити ваш подих, але ще швидше вона може завдати шкоди вашій улюбленій речі.


Універсальний миючий гель

— 21 березня 2018 —

1 л води, 50 г господарського мила (підійде як найпростіше господарське, так і більш дороге, ароматизоване), 40 г кальцинованої соди (не харчової!), ефірні олії для ароматизації (за бажанням).


8 способів застосування кока-коли

— 21 березня 2018 —

Кока-кола - це, мабуть, найвідоміший газований напій, його споживають в усьому світі. І незважаючи на численні попередження, пов'язані з його негативним впливом на здоров'я людини, він продовжує залишатися одним з фаворитів для мільйонів людей.


Як закрити тріщину в стіні будинку

— 14 березня 2018 —

Навіть якщо помітних тріщин у будинку немає, під час ремонту під старими шпалерами вони можуть виявитися. Тому важливо знати, як закрити тріщину в стіні, не важливо - велику або маленьку.


Дві найпоширеніші проблеми пластикових вікон та способи їх рішення

— 7 березня 2018 —

Те, що пластикові вікна не ідеальні й у процесі їх експлуатації виникають проблеми, знають багато споживачів. Основна хвороба пластикових вікон – утворення конденсату і поява цвілі.


Як зробити кухню затишною?

— 7 березня 2018 —

Бажаючи втиснути в крихітне приміщення якнайбільше корисних дріб'язків, ми мимоволі захаращуємо і без того невеликий простір. Тому постарайтеся дотримуватися сімох головних правил при плануванні кухні. 


Правила прання пуховиків

— 7 березня 2018 —

Якщо ви випрали свій пуховик, а він зіпсувався, прийміть наші співчуття. Як же прати улюблений пуховик, щоб потім не викинути його на сміття? Давайте розберемося.


Дезінфекція теплиці: вибираємо димові шашки

— 28 лютого 2018 —

Працьовиті хлібороби намагаються не упускати можливості підготуватися до нового городнього сезону. І, незважаючи на те, що на вулиці ще лежить сніг і тримається морозна погода, щасливі власники теплиць уже приступилися до їхньої підготовки до нового сезону.


Годівниця для птахів з тарілок фрісбі своїми руками

— 28 лютого 2018 —

Конструкція цієї дуже простої годівниці для птахів складається з 2 тарілок фрісбі діаметром 22 см і двох дерев'яних брусків.


Гарна і зручна обробна дошка з дерева

— 28 лютого 2018 —

Кухонні столи на дачі вийшли трохи нижче стандартних, щоб готувати з комфортом, придумав свій варіант обробної дошки. Нарізати на ній продукти виявилося дуже зручно, крім того, вони відразу опиняються в тарілці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс