Ваш дім

Іржу видаляє картопля або жир

— 4 листопада 2015 —

На металевих виробах, якими ви довго не користуєтеся, може з'явитися іржа. Наприклад, спиці, голки та шпильки не будуть іржавіти, якщо в коробку, у якій вони лежать, насипати трошки борошна. Якщо ж коричневі цятки все-таки з'явилися, застроміть голки в мило - вони стануть чистими.


Заточення свердла своїми руками

— 28 жовтня 2015 —

Часто один-єдиний свердел необхідного розміру виявляється тупим саме в той момент, коли він найбільше потрібний. Щоб не бігти в магазин, старий свердел можна заточити.


Готуємо будинок, що пустує, до зими

— 28 жовтня 2015 —

Дачний період підходить до кінця, багато заміських будинків залишаються на зиму без власників. Для того щоб навесні вони зустріли своїх господарів у відмінному стані, потрібно подбати про них восени.


Правила догляду за взуттям

— 21 жовтня 2015 —

Щодня в процесі ношення взуття піддається шкідливим впливам зовнішнього середовища: вода, бруд, перепади температур, пил, мороз. Якщо не забезпечити необхідний догляд і правильну експлуатацію, навіть найякісніше взуття швидко прийде в непридатність.


Як розгладити одяг миттєво і без праски

— 21 жовтня 2015 —

Прасування віднімає масу часу, особливо якщо вам потрібно підготувати одяг для всіх на тиждень і розвісити по шафах. Як правило, часу на все не вистачає, так що кожному з нас доводилося в останній момент вивуджувати сорочку або штани з купи невигладженої білизни і прасувати буквально на бігу.


Несподівані способи застосування звичайної кока-коли

— 21 жовтня 2015 —

Хто б міг подумати, скільки корисного можна зробити за допомогою звичайної банки усім знайомої кока-коли!


Що таке тепла штукатурка

— 15 жовтня 2015 —

Тепла, або теплоізоляційна штукатурка, - це суха будівельна суміш на основі цементу, вапна, наповнювача і хімічних добавок, що забезпечують еластичність складу. Матеріал підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт, його застосування полегшує навантаження на фундамент і зменшує витрати, як на будівництво, так і на реконструкцію будинків.


Універсальний дерев'яний столик

— 15 жовтня 2015 —

Якщо у вас не занадто простора квартира, обстановку варто підбирати продумано. При наявності деякої вправності можна своїми руками спорудити універсальний столик.


Садова доріжка зі спилів дерева - дешево й модно

— 7 жовтня 2015 —

Коли міська людина купує дачу або будиночок у сільській місцевості, у неї відразу різко змінюються інтереси - думки тепер спрямовані на благоустрій свого перебування на свіжому повітрі.


Що вміє робити мікрохвильовка

— 30 вересня 2015 —

Відомо, що мікрохвильовка призначена для того, щоб у ній розігрівати їжу та готувати різні страви. Але якщо розібратися, то ця техніка вміє ще дещо, про що можна навіть не здогадуватися. Мікрохвильовка може виконувати завдання, які не входять у набір її стандартних функцій.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс