Ваш дім

Виріб з гілок своїми руками

— 8 листопада 2017 —

Дерев'яний декор прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр. Використовуйте свою фантазію й результат вас здивує.


Плачуть і потіють вікна - можливі причини та способи їх усунення

— 8 листопада 2017 —

Конденсат, роса на вікнах - явище дуже неприємне і дратує багатьох власників будинків та квартир. Причин «плачу» вікон може бути багато, найчастіше вони взаємозалежні. Давайте розбиратися з цією проблемою й шукати рішення, які дозволять зберігати вікна сухими навіть у морози.


Лимон і маслинова олія: як легко помити мікрохвильову піч

— 2 листопада 2017 —

Мікрохвильова піч здорово полегшує нам життя, але іноді її доводиться відмивати від жиру. Це не дуже приємно, хоча є способи зробити це миття легким. Ділимося корисними хитростями.


Як утеплити квартиру

— 2 листопада 2017 —

Кожному хочеться, щоб у його будинку було тепло й затишно. Але що робити, якщо по квартирі гуляють протяги, а температура в приміщенні не набагато вище, чим на вулиці? Ця проблема особливо актуальна для жителів панельних багатоповерхывок і старих хрущовок, однак і в цегельних будинках сучасної будівлі через помилки або відверту халтуру будівельників кліматична обстановка може бути дуже несприятливою. Вихід тільки один – утеплити квартиру самостійно.


Розбилася енергозберігаюча лампа - що робити?

— 26 жовтня 2017 —

Економія на електроенергії - ціль похвальна, а енергозберігаючі лампи їй справно служать. Проблема в тому, що, якщо енергозберігайка розбилася - може виникнути небезпека для здоров'я мешканців будинку. Представимо вам порядок дій у випадку ушкодження енергозберігаючої лампи.


8 способів використання бананової шкірки

— 19 жовтня 2017 —

8 способів використання бананової шкірки


Точимо ножі в м'ясорубці наждачкою

— 19 жовтня 2017 —

Чи знаєте ви, що ніж в м'ясорубці можна наточити і без спеціальних пристосувань? Для цього потрібні лише два листи наждакового паперу — крупного і дрібного.


Винний оцет допоможе зробити білизну білосніжною і запашною

— 12 жовтня 2017 —

Іноді прання доставляє чимало турбот. Основне завдання – знайти правильний мийний засіб для пральної машини. Але це не завжди легко.


Свічник з виделки та блюдця своїми руками

— 12 жовтня 2017 —

Гарний свічник можна купити в магазині або зробити самостійно. У цьому немає нічого складного, достатньо лише використати підручні матеріали. Але не будемо сильно заглиблюватися, а візьмемо звичайну виделку, блюдце та свічку.


14 жовтня відзначають Свято Покрови та День захисника України

— 12 жовтня 2017 —

Церковне свято Покрови відзначають на честь явища Діви Марії у Влахернському храмі під час облоги Константинополя варварами (за однією з версій, їх проводирями були кияни-язичники Аскольд і Дір). 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс