Ваш дім

Прибирання в домі: догляд за підлогою

— 10 грудня 2014 —

Готуючи квартиру до новорічних свят, у першу чергу зверніть увагу на підлогу, коли вона чиста - і в оселі затишно.


Підготовка до Нового року: список важливих справ

— 10 грудня 2014 —

Як правило, підготовка до Нового року займає близько місяця: саме з початку грудня багато хто вже складає список продуктів для святкового столу, купує іграшки для новорічної ялинки, готується до генерального прибирання.


Правила догляду за дзеркалами

— 3 грудня 2014 —

Велике місце як у квартирі, так і в офісі приділяється дзеркалам. Тому дуже актуальним є питання догляду за дзеркалами, адже вони завжди мають бездоганно виглядати.


Огородження для грядок: навіщо, із чого та як

— 3 грудня 2014 —

Напевно, усім доводилося любуватися рівненькими грядками з акуратним огородженням. У когось уже такі зроблені на городі, а хтось ще тільки про це мріє.


Як позбутися жуйки на одязі

— 3 грудня 2014 —

Необхідно залити воду у формочки для заморожування льоду. Коли вода замерзне, шматком льоду ретельно натерти те місце на одязі, де знаходиться жуйка, потім протерти або ацетоном, або рідиною для зняття лаку, там менше ацетону. 


Бітумна покрівля: особливості, переваги та недоліки

— 26 листопада 2014 —

Ще вчора дахи більшості сучасних котеджів виблискували на сонці хвилястими листами металочерепиці, не залишаючи шансів іншим матеріалам конкурувати з дорогим і модним покриттям. Сьогодні все частіше можна побачити елегантні скати із плавно перехідними одна в іншу площинами. Оригінальні, але не зухвалі, вони надають неповторний і вишуканий стиль будь-якому будинку. Усе це - м'яка бітумна черепиця, або ґонти - один із найпопулярніших покрівельних матеріалів сучасної Європи.


Як ще використовувати чайні пакетики

— 26 листопада 2014 —

Кілька нетрадиційних способів використання чайних пакетиків у побуті та домашньому господарстві.


Несподівані гості: експрес-прибирання

— 26 листопада 2014 —

Несподівані гості нерідко, всупереч відомій приказці, - подія радісна та хвилююча. Однак звістка про них може поставити нас у безвихідь, особливо в тому випадку, якщо у квартирі панує творче безладдя. У нашій статті - кілька корисних правил експрес-прибирання!


Як відмити електроплиту

— 19 листопада 2014 —

У старих радянських плит розбиралося практично все - відкрутиш ручку та відмивай собі від жирного бруду, легко і просто. А ось у нових, коли якісь частини забруднюються, стоїть молода господарка й думає,  як відчистити ці ручки-перемикачі? Та ще й під ними бруд.


Як боротися з вологою у ванній

— 19 листопада 2014 —

У будь-якій ванній кімнаті, хочемо ми того чи ні, під час прийняття ванних процедур, відбувається процес випару вологи й наступного її осідання на поверхнях. Таким чином, ванна стає ідеальним середовищем для розмноження різного роду бактерій, грибка та цвілі. Усе це, у свою чергу, негативно впливає на обробку стін і стелі, сприяє розвитку патогенного середовища, що небезпечно для здоров'я мешканців. Щоб не доводити до розвитку грибка або цвілі, потрібно правильно та вчасно видаляти вологу з ванної.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс