Ваш дім

Позбуваємося плям на килимі

— 28 вересня 2016 —

Неприємності трапляються: наприклад, ви/діти/свійські тварини поставили пляму на улюблений диван або килим. Якщо екстрені заходи з чистячим засобом, що виявився під рукою, не допомогли, то пляму можна віднести в категорію "що важко виводяться" - саме з ними ми й будемо боротися в цій статті.


Субсидія оформляється на фактичних, а не на всіх зареєстрованих мешканців

— 21 вересня 2016 —

Допомога уряду зі сплати житлово-комунальних послуг - субсидія - оформляється, виходячи з кількості фактично проживаючих осіб з числа зареєстрованих жителів по даній адресі. Про це в ході прямої телефонної лінії, що відбулася 9 вересня 2016 р. в Урядовому контактному центрі, заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.


Садова гойдалка своїми руками

— 21 вересня 2016 —

Для власників дачної ділянки кінець літа - напружена пора: необхідно не тільки зібрати весь урожай, але й зберегти його на зиму у вигляді банок з соліннями, маринованими овочами, компотами й вареннями з усіляких ягід. Але як же приємно після всієї тієї суєти й важкого дня відпочити, побути наодинці з собою та світом, подивитися на останні теплі й сонячні дні й побачити їхню неповторну красу. Подвійно приємніше все це робити буде на простій і зручній садовій гойдалці, зробити яку зможе без зусиль будь-яка людина.


Як заточити сокиру залежно від її призначення

— 21 вересня 2016 —

Для підвищення продуктивності теслярських робіт важливо, щоб сокира була належним чином підготовлена - це зрозуміло кожному. Однак просто гостра сокира не зробить вас "передовиком соціалістичного змагання". Вона має бути не просто гострою, а правильно заточеною. Розберемося, як це зробити, і що таке правильне заточення сокири для різних цілей. 


Піч-камін з водяним контуром для максимальної тепловіддачі

— 14 вересня 2016 —

Каміни улюблені людьми, мабуть, з моменту їхньої появи. Особливе почуття затишку і тепла в оселі від "живого" вогню робить камін головною деталлю будь-якого інтер'єру.


Перевірте свою шафу: чи не завелася там міль?

— 8 вересня 2016 —

Насамперед, майте на увазі, що різновидів її багато, у тому числі і так званий "харчовий метелик", аж ніяк не такий вже і необразливий, як думає багато хто. Майже всі вони харчуються натуральними волокнами - вовною, шовком, деякі види поїдають борошно, зерно та інші харчові продукти й навіть тканину із синтетичних матеріалів, папір.


Кулька з фольги поліпшує якість прання

— 8 вересня 2016 —

Виробники щороку випускають нові моделі пральних машин, але прання часом однаково схоже на лотерею. Іноді на одязі зберігаються плями, відсутня свіжість або залишаються розводи від ополіскувача. Якими б дорогими не були кондиціонери для білизни, немає гарантії, що білизна перестане електризуватися. Але вихід є!


Відновлення стіни з гіпсокартону

— 8 вересня 2016 —

Гіпсокартонні стіни ушкоджуються набагато легше, ніж цегельні або дерев'яні. Якщо діра виявилася занадто великою для швидкого ремонту за допомогою латки, спробуйте залатати її цим способом.


Як видалити подряпини зі скла

— 31 серпня 2016 —

Часто буває так, що на скляній поверхні з'являється подряпина. Це може бути скло у вашому автомобілі або скляний стіл у вітальні. Також ситуація може стосуватися звичайного скла у квартирному вікні, що безнадійно зіпсувала його зовнішній вигляд. Як же зробити так, щоб подряпина зникла? Для цього є кілька способів.


10 помилок при ремонті кухні - урахувати і не допустити!

— 25 серпня 2016 —

Ремонт у кухні викликає майже стільки ж труднощів, скільки й ремонт у ванній кімнаті, якщо не більше. Потрібно передбачити десятки дріб'язків, визначитися зі стилем, з місцями зберігання, з самим кухонним гарнітуром і з безліччю інших питань.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс