Ваш дім

Щедрий вечір. 14 січня - Новий рік за старим стилем

— 10 січня 2018 —

Напередодні 14 січня жителі України колядують, ворожать (хоча це не схвалює Священне Писання) і готують смачну кутю. За давніх часів саме в цей день відзначався Новий рік уже після Різдва й колядок, а тепер ми відзначаємо його як Старий Новий рік. 14 січня відзначають день Святого Василя, а 13 січня - свято Меланії.


Як варити мило в домашніх умовах

— 10 січня 2018 —

Зараз часто можна зустріти в продажі мило ручної роботи. Воно дуже різноманітне за формою, кольором і запахом. Деякі екземпляри виглядають навіть, як твір мистецтва. І ціна такого мила, звичайно, досить висока. Однак, варити мило в домашніх умовах не так вже і складно, але дуже цікаво, і ви теж можете спробувати це зробити.


Різдвяний Святвечір

— 3 січня 2018 —

Великому святу Різдва Христового передує сорокаденний піст, який називається Різдвяний або Піліпів. На останньому тижні ревні віруючі затягують тугіше пояси: потрібно підготуватися до Святвечора. У цей день (6 січня) бажано не їсти нічого до появи на небі першої зірки, яка символізує Віфлеємську.


Що робити, щоб двері автомобіля не примерзали

— 3 січня 2018 —

Причиною прикрої ситуації є волога, яка потрапляє на ущільнювачі, повідомляє сайт «Твоямашина». Волога може залишатися після мийки автомобіля, якщо він був недостатньо добре висушений. Або виникати через конденсат, який утворюється при різких перепадах температур (у салоні тепло, на вулиці морозно). Якщо ви закриваєте машину під час сильного снігопаду, то на ущільнювачі потрапляє сніг, він тане і перетворюється на воду, яка надалі замерзає й намертво приклеює двері. Вода також може потрапляти в замок і перешкоджати його відкриванню.


Як прикрасити стіл на Новий рік

— 28 грудня 2017 —

Новий рік - свято, яке прийнято зустрічати у великій компанії друзів або родини. Тому традиція вимагає: на Новий рік потрібно багато і красиво накрити стіл. До речі, 2018-й - це рік Жовтої Земляного Собаки, і вже зрозуміло, які кольори мають переважати в декорі.


10 справ для останнього дня року, що минає

— 28 грудня 2017 —

Пам'ятаєте свої дитячі передноворічні відчуття й очікування? У дитинстві ми чекали Діда Мороза з його подарунками та сюрпризами. А дні й години перед Новим роком були наповнені казкою. Тепер час трохи прискорився, встигнути хочеться багато - але, забігавшись, ми ризикуємо втратити відчуття цього довгоочікуваного дня.


Прикмети на Новий рік

— 28 грудня 2017 —

Прикмет до благополуччя дуже багато, і вони незмінно повторюються рік у рік. Потрібно лише звернути на них увагу. Народні марновірства говорять, що: 


Вибираємо подарунки на Новий рік Жовтого собаки

— 27 грудня 2017 —

Так приємно ранком З1 грудня прокинутися з очікуванням майбутнього чуда й можливості одержати або піднести подарунок. Якщо ви вже вирішили подарувати кому-небудь симпатичну дрібничку, терміново відмовтеся від цієї ідеї.


Як продовжити життя новорічній ялинці

— 27 грудня 2017 —

Чим пахне для вас Новий рік? Мандаринами, цукерками, індичкою, що смажиться в духовці, і, звичайно ж, хвоєю! Свіжозрізаною красунею-ялинкою, що розкинула свої пухнаті гілки на найпочеснішому місці в кімнаті! Саме вона - головний атрибут Нового року та Різдва.


Які подарунки дарувати, враховуючи особливості зодіакального знака

— 20 грудня 2017 —

Один із найприємніших моментів свят як для дітей, так і для дорослих - одержувати новорічні та різдвяні подарунки. Тому до їхнього вибору потрібно підійти ґрунтовно, враховуючи особливості кожного зодіакального знака.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс