Ваш дім

Люди стають щасливішими, наряджаючи ялинку

— 20 грудня 2017 —

Британські вчені провели дослідження і з'ясували, що люди стають набагато щасливішими, наряджаючи ялинку. Ефект від такої творчої справи зберігається на весь рік.


Готуємося до Нового року

— 20 грудня 2017 —

Передсвяткова суєта вже почалася. Головне питання, яке турбує сьогодні господарок, як краще підготуватися до зустрічі Нового року, який за східним календарем вважається Роком Жовтого Собаки? 


Як почистити пральну машину від бактерій

— 13 грудня 2017 —

Ми залежимо від наших пральних машинок, тому що вони дійсно спростили наше життя. Уявляєте, скільки всього бруду видаляють ці машинки? А ви ніколи не задавалися питанням, а чи не потрібне очищення самій машинці?


19 грудня - День святого Миколая: традиції свята

— 13 грудня 2017 —

Майже цілий рік усі ми - і дорослі, і малята - з нетерпінням чекаємо зимові свята. День Св. Миколая, Новий рік, Різдво та інші врочисті дні несуть із собою веселощі й розваги, ігри, спів, танці. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, тому що Свято Миколая пов'язане з подарунками, гарним настроєм, як це й буває на свято...


Як зробити так, щоб ваші ноги не мерзли: простий спосіб, який рятує взимку

— 7 грудня 2017 —

Ви, напевно, помічали, що в морозну погоду першою справою замерзають ноги. Через уповільнений кровообіг ступні швидко стають холодними, що приводить до неприємних наслідків.


Оптимальна система ведення господарства

— 7 грудня 2017 —

Усім відомо, що прибирання - одне з найбезперспективніших занять на світі. Не встигнеш навести чистоту, як знову потрібно братися за миття посуду, збирати розкидані речі й упорядковувати кинуте у передпокої брудне взуття й мити підлогу.


Щоб ювелірні прикраси вигравали

— 6 грудня 2017 —

Протріть ваші прикраси м'якою ганчірочкою. Потім огляньте їх під лупою, якщо є ще залишки бруду та іншого - можна приготувати ось такий склад: змішати в рівних частинах вазелін, здрібнену крейду, засіб для посуду, трохи води і зубну пасту.


Чистимо драпове пальто в домашніх умовах

— 29 листопада 2017 —

Драп — тонка, але міцна, важка вовняна тканина, а тому драпове пальто — відмінний спосіб утеплитися в осіннє-зимовий період. Адже воно захищає від вітру, зберігає тепло і до того ж виглядає елегантно.


28 листопада - початок Різдвяного посту. Правила харчування

— 22 листопада 2017 —

У християн східного обряду Різдвяний піст починається 28 листопада за новим стилем і закінчується 7 січня. 


Чому промерзають вхідні двері і що з цим робити

— 15 листопада 2017 —

Потіти й плакати можуть не тільки вікна, найчастіше ця проблема стосується і вхідних дверей у приватних будинках. Але на відміну від вікон проблема не в недостатній конвекції повітря. Що робити якщо двері обмерзають, на них утворюється конденсат та іній?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс