Ваш дім

Перемо речі з мохеру правильно

— 13 травня 2015 —

Мохер - це вовна ангорських кіз. Речі з нього дуже затишні, приємні на дотик, при цьому вони теплі та легкі. Одяг з такої пряжі належить до делікатного, і вимагає до себе відповідного відношення.


Декоративний чохол для квіткового горщика зі старих речей

— 13 травня 2015 —

Чи не занадто багато на дачі зібралося старих, потрісканих горщиків? Квітковий горщик плюс фантазія зроблять справжнє диво. Цього разу будемо шити вбрання в сільському стилі.


Як боротися з жуком-червицею

— 13 травня 2015 —

Жуки-червиці жеруть мій будинок! Саме жеруть. Іноді вночі мені здається, що я чую хрускіт дерева, що перемелюється їхніми малюсінькими щелепами. 


Тепличка з нічого

— 13 травня 2015 —

У багатьох господарів на дачі є невикористовувані дошки, бруси, рами. Ці будівельні «залишки» можна перетворити на добротну тепличку, побудувавши її самостійно.


Оригінальні прикраси для саду

— 6 травня 2015 —

Безумовно, готовий садовий декор можна й купити. Однак, приклавши крапельку фантазії, ви можете у своєму саду влаштувати чимало оригінальних композицій з підручних матеріалів. Тому не поспішайте викидати непотрібні старі речі, кошики, валізи, садові інструменти, тази та інші предмети. Також для садового декору добре підійдуть, приміром, корчі або камені - те, на що ви зовсім не звертаєте уваги.


Видалення плям і забруднень із меблів і дерева

— 6 травня 2015 —

Хочеться, щоб дерев'яні меблі не втрачали своєї привабливості довгі роки, але як часто ми можемо пропалити поверхню, забувши витерти краплі від чаю або кави. Підкажемо відмінні способи боротьби з такими «ворогами».


Фен-шуй на кухні: 4 простих правила

— 6 травня 2015 —

Щоб зробити затишним свій будинок і кухню зокрема, можна використати прості правила фен-шуй.


Тонкості фарбування деревини

— 29 квітня 2015 —

Фарбування деревини - справа не така проста, як може здатися. Щоб фарба трималася довго і добре, потрібно зробити фарбування за правилами.


Науковий підхід до чистоти

— 29 квітня 2015 —

Як часто потрібно чистити і прати? Багато хто з нас робить це не замислюючись, у міру необхідності. А от учені не полінувалися і з'ясували, які речі та з якою регулярністю необхідно піддавати чищенню та пранню, щоб вони не нашкодили нашому здоров'ю.


Кілька порад, як заощаджувати воду

— 29 квітня 2015 —

Ми звикли ставитися до води, як до даності, що буде завжди. Але задумайтеся, хіба нам дійсно необхідно використовувати так багато води? Скористайтеся нашими простими порадами з економії води, щоб допомогти планеті, а заодно й сімейному бюджету!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс