Ваш дім

Мило з попелу своїми руками

— 14 вересня 2017 —

Існує перевірений спосіб виготовлення лугу з попелу - екологічно чистого засобу для миття посуду і прання білизни. Цей засіб відомий людям з давніх часів.


Підлога зі спилів у будинку - красиво й екологічно

— 6 вересня 2017 —

Підлога зі спилів у будинку - красиво й екологічно


Для одержання субсидії при наявності заборгованості за комунальні послуги необхідно оформити договір реструктуризації боргу

— 6 вересня 2017 —

Поточна заборгованість, тобто не оплачені комунальні послуги в березні, травні та червні, не впливає на процес перепризначення житлових субсидій на новий період. У рахунок береться заборгованість, накопичена субсидіантом до лютого 2017 року.


Чи не завелася у вашій шафі міль?

— 6 вересня 2017 —

Насамперед майте на увазі, що різновидів її багато, у тому числі й так званий «харчовий метелик», аж ніяк не такий вже невинний як вважає багато хто. Майже всі вони харчуються натуральними волокнами - вовною, шовком, деякі види поїдають борошно, зерно та інші харчові продукти і навіть тканини із синтетичних матеріалів, папір.


Простий спосіб продовжити термін служби капронових колготок

— 6 вересня 2017 —

Кожна жінка мріє про те, щоб капронові колготки не рвалися. Але, на величезний жаль, живуть вони недовго, і вже після другого-третього використання на них з'являються стрілки й затягування.


Старий добрий чавун: поради з догляду за чавунним посудом

— 30 серпня 2017 —

У порівнянні зі сковородами, виконаними з інших матеріалів, чавунні більш довговічні та практичні.


Позбуваємося цвілі у погрібі

— 30 серпня 2017 —

Позаторік у льосі завелася біла цвіль. Майже всі овочі у результаті до весни не долежали. З настанням тепла всі рослинні залишки викинули, льох вичистили, усе літо просушували, перед закладкою нового врожаю стіни й стелю побілили. Але взимку ситуація повторилася. Як позбутися напасті?

Горіховий Спас: усе про свято

— 23 серпня 2017 —

Третій Спас – Горіховий, або Хлібний – замикає двотижневий Успенський піст і є останнім зі Спасів, після Медового (14 серпня) і Яблучного (19 серпня). Горіховим він названий тому, що народні природознавці вважають, начебто до цього дня остаточно дозрівають горіхи. У цей день також прийнято випікати з нового врожаю хліб, який після освячення стає головною стравою цього свята. Відзначається Третій Спас 29 серпня (за новим стилем).


Мінсоцполітики України інформує

— 16 серпня 2017 —

Мінсоцполітики України інформує


Натуральні засоби, які вбивають запах

— 16 серпня 2017 —

Велика кількість засобів для поглинання запаху, що продаються в магазинах в достатку, часто не вирішує проблем господарок. Ніхто не може з точністю сказати з яких компонентів зроблений засіб, наскільки він ефективний і безпечний. Тому поглинач запаху краще робити самостійно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс