Ваш дім

Як правильно зробити дерев'яну підлогу в будинку

— 4 травня 2016 —

Хочете зробити дерев'яну підлогу в будинку своїми руками і не знаєте як і з чого почати? Читайте основні правила.


Як приготувати нешкідливий пом'якшувач для білизни

— 4 травня 2016 —

У пом'якшувачах для білизни містяться різні токсичні хімічні речовини (такі як камфора - стимулятор центральної нервової системи і хлороформ - нейротоксичний канцероген), яким немає місця в наших будинках і особливо на нашому одязі.  А приготувати самостійно пом'якшувач простіше простого.


Незвичайні способи застосування звичайного аспірину

— 4 травня 2016 —

Аспірин був винайдений і впроваджений у масове виробництво ще 120 років тому лікарем Феліксом Хоффманном і дотепер дивує своїми властивостями, при цьому аспірином лікують не тільки головні болі, що усім відомо, але й широко застосовують у побуті не за прямим призначенням як говориться.


Шість простих способів видалити іржу з одягу

— 27 квітня 2016 —

Виявили на улюбленій речі іржаву пляму? Не варто засмучуватися! Існує багато простих методів, які допоможуть позбутися такої прикрої проблеми.


Крашанки до Великодня: стародавні способи фарбування яєць природними засобами

— 27 квітня 2016 —

Незабаром Великдень, а це значить, прийшов час пекти паски і, звичайно ж, фарбувати яйця. У магазинах продається безліч харчових барвників, але ми пропонуємо вам спробувати по-справжньому натуральне фарбування - за допомогою ягід, овочів і фруктів.


Японські будинки з пінопласту: Житло ХХІ століття

— 20 квітня 2016 —

Розкажіть, будь ласка, про ноу-хау японських будівельників - пінопластові будиночки куполоподібної форми.


Сякось-накось: як сховати криві стіни

— 13 квітня 2016 —

Якщо вам повезло і всі стіни у вашій квартирі такі рівні та гладкі, що хоч у більярд на них грай, далі можете не читати. Стаття присвячується тим, хто вже замучився жити в кривому просторі - але все-таки не настільки, щоб уплутатися в капітальний ремонт.


Що робити якщо скрипить підлога

— 13 квітня 2016 —

Скрип дерев'яної підлоги - це дуже розповсюджене явище. Підлога може скрипіти як у старих будинках, так і в новобудовах. Навряд чи комусь може подобатися цей звук. Перш, ніж вирішувати, як позбутися скрипу, потрібно з'ясувати, звідки він береться.


Як позбутися мурах

— 6 квітня 2016 —

Ці малюсінькі створіння можуть доставити багато неприємних хвилин не тільки на дачі або на пікніку, але й у квартирі. Наші поради допоможуть позбутися комах за допомогою натуральних засобів, без загрози для здоров'я свійських тварин і, тим більше, людей.


Благовіщення Пресвятої Богородиці: традиції свята

— 6 квітня 2016 —

Сьогодні, 7 квітня, православні святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12-ти головних свят церковного календаря.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс