Ваш дім

Збираючись у гості: переноска для каструлі з їжею

— 19 вересня 2018 —

Ви коли-небудь організовували обід із друзями, де «усі приносять щось»? Звичайно, так! І багатьом знайомо, як не зручно переносити каструлю з гарячою, тільки-но приготовленою стравою. Але у вас не виникне ніяких проблем: якщо ви зробите собі переноску для каструль.


Полички на мотузках своїми руками

— 19 вересня 2018 —

Заповніть порожню стіну системою полиць, які прикріплені мотузками. Для того, щоб зробити таку поличку, необхідні мотузки, металеві вішалки та дерев'яні дошки. Вона опирається на стіну і досить стабільна, тому на ній можна зберігати багато речей.


Не зайва річ нагадати: перевірте свій шифоньєр, щоб не завелася там міль

— 12 вересня 2018 —

Насамперед майте на увазі, що різновидів її багато, у тому числі і так званий «харчовий метелик», аж ніяк не такий вже безневинний, як вважає багато хто. Майже всі вони харчуються натуральними волокнами - вовною, шовком, деякі види поїдають борошно, зерно та інші харчові продукти й навіть тканини із синтетичних матеріалів, папір.


Сушарка для фруктів своїми руками

— 5 вересня 2018 —

Людство сушить продукти протягом багатьох тисяч років. Це один з найстарших методів збереження їжі. Як зробити свою власну сушарку, що працює від променів сонця?


Обновляємо старі меблі. Фарбування: підготовчі роботи

— 29 серпня 2018 —

Можна мріяти про дизайнерський предмет меблів, розглядаючи зображення стильних інтер'єрів, а можна спробувати зробити його самостійно, втіливши власну ідею. Переробка та відновлення меблів - корисне й захоплююче заняття. Ви одержуєте подвійну вигоду: ексклюзивну річ і насолоду від процесу творчості.


Застава чистоти на кухні: 10 правил, які повинна дотримувати господарка

— 29 серпня 2018 —

Як підтримувати порядок на кухні і витрачати на це мінімум часу? Про що має пам'ятати кожна господарка? Є нескладні правила, дотримувати яких дуже легко. Саме вони допоможуть зробити інтер'єр кухні бездоганним!


Вуличні вазони своїми руками

— 22 серпня 2018 —

Якщо ви колись замислювалися про те, щоб купити гарний великий вуличний горщик для квітів, ви встигли помітити наскільки вони дорогі. Тому, як варіант, для цікавого ландшафтного дизайну оригінальний вазон для квітів можна зробити своїми руками.


Будівництво колодязя: 4 підказки від професіонала

— 22 серпня 2018 —

При будівництві колодязя на своїй ділянці, ви повинні звернути увагу на деякі дуже важливі моменти. Адже від того, як, коли й ким будуть ці самі кільця вкопані, може залежати життєздатність колодязя надалі.


Як випрати подушку в домашніх умовах

— 16 серпня 2018 —

З часом на подушках починають з'являтися жовті плями від поту, усередині накопичується пил і сміття, а також постільні кліщі. Купувати нові подушки або здавати кілька разів у хімчищення не варіант, та й затратно дуже. А своєчасне прання подушок дуже важливе для нашого здоров'я! Виявляється, привести подушки в порядок самостійно можливо і це не так і складно.


19 серпня - Яблучний Спас: що можна робити в цей день і прикмети свята

— 16 серпня 2018 —

Свято Преображення Господнього, або Яблучний Спас, який відомий ще із прадавніх часів, святкують 19 серпня. У народі цей день називають Яблучним Спасом. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс