Ваш дім

Незвичайні способи застосування крохмалю

— 4 жовтня 2017 —

Крохмаль — це не просто один із продуктів виробництва картоплі. Це один з найбільш недооцінених помічників, який, до речі, є на кожній кухні. У чому його недооціненість — запитаєте ви? Щоб відповісти на це питання, ми приведемо вам двадцять прикладів того, як крохмаль здатний полегшити ваше повсякденне життя!


Як правильно користуватися гідрорівнем

— 4 жовтня 2017 —

Є вимірювальні прилади складні й прості, ультрасучасні, «навернені» і перевірені часом. Гідрорівень, або водяний рівень, належить саме до найпростіших, доступних інструментів, що давно використовуються для установлення горизонту, створення рівних горизонтальних ліній. Але ця простота ніяк не позначається на результаті вимірювання.


Колір вашого будинку

— 27 вересня 2017 —

Колірне рішення будинку - один з найважливіших елементів інтер'єру. Від вибору кольору багато в чому залежить, чи буде ваш будинок затишним і комфортним або, навпаки, «холодним» і дратівним. А це значить - від кольору будинку, у якому ви живете, залежить і ваше самопочуття, настрій, і навіть особисте життя.


Обійдемося без «хімії»!

— 27 вересня 2017 —

Обійдемося без «хімії»!


Більше ніяких тупих ножиць у будинку!

— 27 вересня 2017 —

Ножі заточувати вміють усі, а от з ножицями в цьому плані виникає безліч питань. Багато людей навіть думають, що повернути їм колишню гостроту неможливо, і викидають.


Як повернути м'якість махровим рушникам

— 21 вересня 2017 —

Ви напевно помічали, що з часом пухнаті махрові рушники стають жорсткими і втрачають свою еластичність та м'якість. І навіть застосування звичайних покупних кондиціонерів і пом’якшувачів для білизни не може допомогти!


Не поспішайте міняти чавун на тефлон

— 21 вересня 2017 —

Сьогодні в продажі багато посуду з тефлоновим покриттям, поводитися з яким треба дуже акуратно й доглядати ретельно, оберігаючи антипригарний шар. Але якщо у вас - перевірені часом чавунні сковорідки й казанки, не поспішайте їх викидати.


Як використовувати корисні властивості картоплі в побуті

— 20 вересня 2017 —

Кілограм-інший картоплі зберігається в коморі у кожного, адже цей коренеплід - один з основних продуктів харчування в наших краях. Але що ми знаємо про картоплю, крім того, як смачно її посмажити або спекти?


Як позбутися молі без хімікатів

— 20 вересня 2017 —

Хімічні речовини, такі, як нафталін або дихлофос, та інші аналоги з приємним запахом шкідливі для здоров'я людини, особливо для дітей, вагітних, та матерів, що годують. У своєму складі вони містять токсичні речовини, пряме завдання яких — труїти настирливих комах, а заодно і власників будинку. А як же справлялися з цією напастю наші бабусі? Підручними засобами!


Екологічна штукатурка

— 14 вересня 2017 —

Останнім часом усе більшу популярність здобуває екологічне житло. Жити в будинку, зробленому з екологічно чистих матеріалів не тільки корисно, але тепер уже й модно. Будують їх часто із солом'яних блоків, поверх яких наноситься товстим шаром глиняна штукатурка. Так, до даної методики будівництва (що є насправді стародавньою) поступово вертається Європа.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс