Ваш дім

Консультація юриста: оформити спадщину буде простіше

— 5 січня 2015 —

Закон, що спрощує оформлення спадщини та реєстрацію прав спадкоємців, підписаний главою держави і був прийнятий 20 жовтня 2014 року. Відчують переваги такого спрощення в першу чергу жителі сільської місцевості. Які саме - про це далі.


Новий рік по-українськи, або Cвято Маланки та Василя

— 5 січня 2015 —

У ніч з 13 на 14 січня українці вдруге відзначають Новий рік – тепер вже за старим стилем.


Різдво в усьому світі

— 29 грудня 2014 —

Різдво Христове - головне свято християн в усьому світі. Мабуть, жодне інше свято не сполучає в собі таке різноманіття гарних вікових традицій. Православні будуть відзначати Різдво в ніч на 7 січня. Католицький і протестантський світ - 25 грудня. Ця різниця в тринадцять днів виникла у зв'язку з тим, що з двадцятих років минулого століття дві основні церкви "живуть" за двома різними календарями.


Різдвяні прикмети і табу

— 29 грудня 2014 —

Згідно з традиціями Різдво святкують три дні - 7, 8 і 9 січня. Переддень Різдва, Святвечір, прийнято справляти скромно, здавна це було тихе та сімейне свято. Однак увесь різдвяний тиждень бажано зберігати достаток на столі, тоді майбутній рік буде багатим і ситним. У Святвечір починаються святки, які тривають дванадцять днів - між Різдвом і Водохрещенням. У святки було прийнято виряджатися в костюми казкових персонажів і ходити по будинках з колядою. 


Як загадувати бажання на Новий рік?

— 27 грудня 2014 —

Говорять, якщо на Новий рік загадати заповітне бажання, то воно обов'язково збудеться. Неспроста тисячі людей в усьому світі щорічно в новорічну ніч живуть надією на здійснення мрії. То як же необхідно правильно загадувати бажання на Новий рік?


Незабаром Новий рік. Як зустрічати рік Кози

— 24 грудня 2014 —

Виходить на фінішну пряму старий, дуже непростий 2014 рік. Від нового року ми чекаємо Миру в нашому Домі. 


Готуємося до свят. Плетені кулі... з ниток

— 17 грудня 2014 —

Такі стильні й оригінальні прикраси для інтер'єру квартири можна зробити своїми руками,  використовуючи як матеріал нитки.


Інтер'єр на Новий рік 2015: декор у східних традиціях року Кози

— 17 грудня 2014 —

Прикрашання будинку до Нового року вважається не менш захоплюючим і веселим процесом, чим саме святкування. Відповідно до китайського календаря, 2015 рік пройде під знаком Кози (Вівці), і якщо ви вірите в те, що ця символічна тварина визначає долю всього року, то варто гідно її зустріти та прикрасити інтер'єр на Новий рік 2015 у східних традиціях.


Як завести автомобіль у мороз? Профілактика проблем і послідовність дій

— 17 грудня 2014 —

Зима - така пора року, коли особливо важливо, щоб автомобіль справно заводився, грів салон і віз свого господаря по справах. Якщо одного морозного ранку ви виявите, що пічка не гріє, колодки ручника примерзли або, що найбільш неприємне - машина не завелася, то може постраждати не тільки настрій.


Як побороти неприємний запах у будинку?

— 10 грудня 2014 —

Нейтралізатори запахів усім відомих марок - дуже практичні, якщо потрібно, щоб речі та повітря в приміщенні добре та свіжо пахнули. Достатньо усього лише пари крапель. Із засобом, представленим далі, такий же ефект, тільки різниця в тому, що вам не доведеться додатково щось купувати. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс