Ваш дім

Як почистити предмети, які ви використовуєте для чищення туалету

— 7 грудня 2019 —

Ви напевно знаєте, що всі речі для чищення теж потрібно мити. Саме тому ви перете рушники для посуду кожні вихідні й міняєте губку для посуду щотижня (принаймні ми сподіваємося на це). Але будьте відверті: скільки часу пройшло з тих пір, як ви правильно чистили свою туалетну щітку? Або тримач для туалетної щітки?


Як привернути багатство в будинок за допомогою дзеркал

— 30 листопада 2019 —

Дизайнер інтер’єру, який спеціалізується на Фен-Шуй, дає поради, де краще розвісити дзеркала в будинку. Важлива не тільки конкретна кімната, але й сторона світла, розташування, а також розмір дзеркала.


Топ найнебезпечніших побутових хімічних речовини

— 30 листопада 2019 —

Прибирання в будинку важко уявити собі без синтетичних миючих засобів й засобів що чистять. Пральні порошки й відбілювачі, мийні засоби для посуду й поліролі для меблів – без цього не обійтися. Але корисно знати про шкоду багатьох продуктів побутової хімії й користуватися ними правильно.


Несподівані варіанти використання кухонних щипців

— 22 листопада 2019 —

Для багатьох домашніх кухарів щипці — це просте продовження рук, готове перевернути, схопити, перемістити або тикнути що-небудь у будь-який момент. А чи знаєте ви, що  ви можете робити більше, чим просто перевертати, хватати, переміщувати або тикати речі за допомогою набору щипців? Так, ви дійсно це можете.


«Зимівля» садового інструмента

— 21 листопада 2019 —

Інструментів у всіх власників приватних будинків і дач звичайно достатньо багато: бензокосарка, газонокосарка, граблі, сапки, лопати, бензопили… Усе це потрібно акуратно законсервувати на зиму, щоб забезпечити схоронність.


Скільки необхідно шпалер на кімнату? Поради, які допоможуть заощадити час і гроші

— 21 листопада 2019 —

Плануючи ремонт у квартирі важливо правильно розрахувати кількість необхідних оздоблювальних матеріалів, це дозволить заощадити гроші. У цій статті розглянемо, як правильно розрахувати кількість рулонів для певної кімнати. Також з’ясуємо, якому типу шпалер краще віддати перевагу, оскільки обновляти інтер’єр доведеться мінімум через 5 років.


Як шумоізолювати каналізаційний стояк у квартирі

— 8 листопада 2019 —

Якщо шум зливу від сусідів доставляє вам багато турбот, і ви прагнете самі провести шумоізоляцію каналізаційного стоку - ця стаття вам допоможе. Для багатоквартирного будинку така проблема далеко не нова. Але з великою кількістю незручностей зустрічаються мешканці саме нижніх поверхів, через каналізаційний стояк, через який проходять усі відходи зверху. 


«Найстрашніше» місце у наших помешканнях

— 3 листопада 2019 —

Більшість господинь із майже маніакальною ретельністю чистять туалети у своїх помешканнях зі страху «підхопити» мікробів. Однак зовсім не «порцеляновий трон» є розсадником небезпечних мікроорганізмів у житлі.


10 способів застосування бури в побуті

— 3 листопада 2019 —

Боракс (бура) застосовується в домашньому господарстві протягом більш 100 років. Бура – це натуральна й безпечна альтернатива відбілювачу. Існують і інші цікаві способи застосування бури не тільки в будинку, але й у саду.


Вироби з гарбуза: ліхтарі й квіткові горщики

— 26 жовтня 2019 —

Гарбуз, сезон якого наступає восени, - це не тільки смачні страви, але й цікаві вироби й композиції, якими прийнято прикрашати будинок до Хелловіну. І, незважаючи на те, що традиція відзначати це свято з’явилася в нас відносно недавно, ця таємнича ніч, коли стираються границі між реальністю й містикою, вона знаходить все більше прихильників.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс