Ваш дім

Відбілюємо старі тюлеві фіранки

— 12 червня 2020 —

Ультрафіолет, вуличний пил, вихлопні гази, тютюновий дим та інші забруднювачі поступово надають білосніжному тюлю сірий або жовтий відтінок. При цьому звичайне прання не вирішує, а тільки збільшує проблему. Зрозуміло, така тканина видасться неохайною й не прикрашає домашній інтер’єр. Як відбілити тюль у домашніх умовах швидко, щоб він засяяв чистотою?


Перекис водню: 11 причин мати його в аптечці

— 25 травня 2020 —

Крім того, що перекис водню є чудовим засобом для дезінфекції ран, він є просто незамінним продуктом для очищення оселі.


Поради для тих, хто планує ремонт у ванній

— 20 травня 2020 —

Ремонт в ванній кімнаті коштує дорожче, чим оздоблення інших приміщень квартири. Тут багато складних і брудних робіт: розведення труб, укладання кахлів, установка техніки. І наслідки помилок можуть бути важкими - від відлетілих кахлів до затоплення сусідів знизу. Подібних неприємностей можна уникнути, якщо дотримуватися рекомендацій фахівців.


Що робити, якщо у вас закінчився пральний порошок

— 8 травня 2020 —

Отже, у вас величезна купа білизни, але не залишилося ні грама прального порошку. І щоб розібратися з усією цією купою, вам доведеться ризикувати і йти в магазин у цей невизначений час соціального дистанціювання? Експерти говорять цьому «ні».


День матері-2020: подаруйте найріднішим свято

— 8 травня 2020 —

Щороку в другу неділю травня в Україні відзначають найзворушливіше свято — День матері. У 2020 воно випадає на 10 травня.


Коронавірус може жити в холодильнику до 9 днів?

— 1 травня 2020 —

Ми постійно думаємо про особисту гігієну і чистоту свого будинку. В таких умовах багато хто мимоволі починають шукати місця в їхній оселі, де можуть ховатися небезпечні мікроорганізми.


Господарське мило: Корисні поради по використанню

— 25 квітня 2020 —

Сьогодні мова йтиме, про найвідоміше для всіх господарок мило - господарське. Для початку розберемо, що воно являє собою, тому що навряд хто замислювався над цим. Ми просто вже звикли, до того, що воно є в нашому побуті, тому, що його використовували ще наші мами, бабусі, і ми знаємо, що так повинно бути.


Дезінфікуючий засіб, який є у кожного вдома і який ніколи не закінчиться

— 25 квітня 2020 —

Щоразу, коли ви приносите щось у свій будинок, ви також можете принести потенційно шкідливі патогени. Недавні дослідження показують, що вірус, який викликає коронавірус (COVID-19) може існувати до 72 годин на твердих, непористих поверхнях (таких як столи, кухонна робоча поверхня й дверні ручки) і до 24 годин на картоні (на такому як ви одержуєте з доставкою посилок). От чому так важливо бути обережним у розвантаженні продуктів, і чому ви повинні обов’язково мити руки після того, як принесете пошту.


Як зробити кухонний стіл

— 18 квітня 2020 —

Якщо ви новачок у деревообробці й прагнете зробити щось істотне, кухонний стіл відмінний варіант, тому що його легко зробити й він буде в нагоді вам. Із цієї статті ви довідаєтеся, як зробити простий і в той же час корисний кухонний стіл для вашої кухні.


Великдень: історія та традиції

— 18 квітня 2020 —

Великдень не даремно називають найсвітлішим святом у році. Віряни з нетерпінням і трепетом чекають на цей день: хтось, щоб закінчити сорокаденний піст, хтось поласувати традиційною випічкою, хтось, щоб прикрасити пасхальні яйця і почути довгоочікуване "Христос Воскрес!"



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс