Ваш дім

Як очистити кімнату від ртуті

— 9 березня 2016 —

Колись ртутні градусники та термометри були єдиними доступними для споживачів інструментами для вимірювання температури. Зараз з'явилися електронні пристрої, здатні впоратися із цим завданням. Проте сказати, що вони повністю витиснули своїх попередників, не можна.


Грибок і цвіль у ванній: чим небезпечні і як боротися

— 9 березня 2016 —

Ванна кімната через високу вологість ідеальне місце для розвитку всіляких грибків і цвілі. Їхні спори, необразливі у звичайному середовищі, потрапивши в сприятливе вологе та темне середовище, починають швидко розростатися. Температура +20°С, відсутність світла та висока вологість - ідеальні умови для комфортного проживання цвілі у вашій ванній кімнаті.


Гадання на Масницю

— 3 березня 2016 —

З настанням темряви дівчата починали млинцеві гадання.


Поставимо будинок на просушування

— 2 березня 2016 —

Ви готові до дачного сезону? А ваш будинок? Якщо ви не живете взимку на дачі й будинок не капітальний, то за зиму він промерзнув, а стіни увібрали вологу. Ранньою весною його потрібно правильно увести до ладу. Робити це краще заздалегідь, адже відігрівання охолодженого будинку - процес поступовий.


Масниця: історія та традиції свята

— 2 березня 2016 —

Цього року Масниця пройде з 7 по 13 березня. Потрібно встигнути повеселитися в цей тиждень, тому що вже з 14 березня почнеться Великий піст.


Як зробити ванну кімнату у хрущівці стильною та зручною

— 1 березня 2016 —

Ванна кімната у хрущівці стала вже предметом анекдотів. Дуже мала площа приміщення пригнічує всіх без винятку, а коли заходить мова про сучасний ремонт і обстановку цієї кімнати, багато хто просто хапається за голову - туди нічого до пуття не поміщається.


Поради досвідчених господарів кішок: чим і як можна вивести запах котячої сечі?

— 24 лютого 2016 —

Будь-яка кішка вимагає догляду й уваги, і якщо хоч трохи розслабитися й пару разів забути почистити її лоток, наслідки не змусять себе довго чекати. 


Якою має бути оптимальна температура в кімнатах

— 24 лютого 2016 —

Сприятлива атмосфера в будинку багато в чому залежить від температури. Ні про який затишок не може бути й мови, якщо нам занадто холодно або занадто задушливо та пекуче. Давайте разом розберемося, яка температура підходить для різних кімнат у квартирі або будинку.


Пристосування для посіву дрібного насіння

— 17 лютого 2016 —

Відомо, що посів моркви у городників не викликає захоплення - справа досить тягомотна. Сіють найрізноманітнішими способами: "солять" у канавки, розпльовують, клеять на смужки паперу, використовують рідкі посіви, медичні шприци...


Утеплюємо пластикові вікна

— 17 лютого 2016 —

Виготовлені з полівінілхлориду віконні конструкції - це самодостатні вироби, що не вимагають додаткової теплової ізоляції.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс