Ваш дім

Як нагострити ніж від м’ясорубки

— 10 січня 2020 —

Не хочете платити гроші за професійне заточення ножів? Та й новий ніж теж не бажаєте купувати? Доведеться навчитися точити вдома, використовуючи доволі прості інструменти.


Подвійне свято 14 січня: що неодмінно слід зробити в Щедрий вечір і чого не можна робити на Василя

— 10 січня 2020 —

Святки – святкові дні, яких з особливим нетерпінням чекали наші предки, тривають, а разом з ними вихідні і відмінний настрій. Адже для них це означало, що не тільки стіл буде ломитися від смачної і ситної їжі, але і свято загляне в кожен будинок. А саме: зазвучать колядки, щедрівки та посівальні побажання.


8 речей, які потрібно обов’язково викинути перед Новим роком

— 28 грудня 2019 —

У нас не прийнято, як в інших країнах, викидати перед Новим роком телевізори й різні старі предмети у вікно, але є речі, від яких необхідно позбутися прямо зараз, якщо ви не зробили цього раніше. І так...


Прикрашаємо будинок до Нового року

— 28 грудня 2019 —

Новий рік - це чарівний час, наповнений чудес і світла. Свято, яке завжди привносить щось нове й унікальне, додає нові грані в наші почуття за допомогою ароматів і витончених смаків, кольору й вогнів, спогадів і очікувань...


Новорічні прикмети

— 28 грудня 2019 —

Як наряджати ялинку?


Саморобки до Нового року

— 28 грудня 2019 —

Подих Нового року відчувається задовго до його настання. Варто календарю показати перші числа грудня, як вітрини магазинів відразу спалахують вогниками, у торгових центрах з’являються різдвяні інсталяції й фотозони, а на прилавках виникають грона ялинкових прикрас і акуратні ряди фігурок із символом року. Цього разу твариною-заступником стане Білий Металевий Пацюк. Щоб уважити її, хтось купує готові фігурки й прикрашає ними будинок, а хтось - робить симпатичних мишенят своїми руками!


Як зберегти свіжість новорічної ялинки

— 28 грудня 2019 —

Звичайно, вода - це найголовніше, але є ще кілька речей, які ви можете зробити, щоб допомогти вашої новорічної ялинки довше залишатися свіжою й зеленою.


Утеплюємо вхідні двері

— 13 грудня 2019 —

З настанням холодів практично всі починають хвилюватися про своє здоров’я й надійності житла. Важливо не тільки тепло одягатися, але й пам’ятати про те, що вдома теж повинно бути спокійно, затишно й безпечно.


Відновлюємо іржаву чавунну сковороду

— 13 грудня 2019 —

Чавунний посуд цінується за здатність довго зберігати тепло. При випалові й наступному готуванні, на її поверхні утворюється нагар, що має антипригарні властивості й захищає посуд від іржі. Іноді, через неправильний догляд, чавунний посуд іржавіє. Якщо таке відбулося з вашою сковородою, не зневіряйтеся. Існує правильний спосіб відновлення іржавої чавунної сковороди від експертів.


Як позбутися противного запаху фарби в приміщенні

— 7 грудня 2019 —

У процесі ремонту завжди доводиться щось красити або підфарбовувати. Коли це робиш на вулиці, запах фарби особливо не тривожить: там він швидко вивітрюється. Але при роботах у приміщенні він уже стає проблемою. Прості поради допоможуть вам позбутися запаху фарби.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс