Ваш дім

«Пройшов Спас – пішло літо від нас»

— 13 серпня 2021 —

14 серпня всі православні християни святкують Маковія.


Як відмити білі кросівки. Кілька порад щодо догляду

— 8 серпня 2021 —

Білі кросівки завжди виглядають помітно та ефектно. Але, на жаль, вже після декількох прогулянок вони набувають сірого відтінку, позбутися якого досить складно.


20 речей у вашому будинку, які ви можете почистити за допомогою лимона

— 7 серпня 2021 —

Лимон - дійсно, незамінний помічник у прибиранні. З його допомогою можна не тільки прибрати наліт на сантехніці й очистити дошку для оброблення, але й розв’язати багато інших проблем вдома. Тому перед прибиранням розріжте навпіл лимон, щоб швидко повернути в будинок чистоту й свіжість!


Користь і шкода крота

— 30 липня 2021 —

Ранньої весни у кротів проходить гон. Період вагітності - близько шести тижнів. За цей час кожна самка готує гніздову камеру, а навколо неї прокладає складну систему кільцевих і радіальних ходів. Самка приносить і вигодовує від 3 до 8 дитинчат. Перші три тижні годує молоком. Молодняк росте швидко. У місячному віці молоді тварини виростають майже з батьків і починають самостійно добувати їжу, обстежуючи прокладені матір’ю кормові (мисливські) ходи. У двомісячному віці молодняк досягає повного розвитку, за розмірами не відрізняється від дорослих особин. Починається самостійне життя. Статева зрілість настає у віці одного року.


7 порад, які допоможуть продовжити життя керамічного посуду

— 30 липня 2021 —

Як правило, керамічний посуд може бути дуже різним: він може виготовлятися фабричним способом і вручну, він може бути як повністю виконаним з кераміки, так і мати спеціальне керамічне антипригарне покриття. Кераміка приємна для ока, вона екологічна й, при правильному використанні досить-таки довговічна.


Як стерилізувати банки: 6 простих і перевірених способів

— 19 липня 2021 —

Духовка, мікрохвильова піч, мультиварка, каструля або чайник однаково добре впораються із завданням.


Перевірені способи відбілити речі

— 11 липня 2021 —

Ці покупні і саморобні засоби повернуть тканині першокласний вигляд.


Усе про видалення пнів селітрою

— 8 липня 2021 —

Усі власники заміських ділянок намагаються підтримувати їх у доглянутому виді. Вони очищають території від сухого листя, бур’янистих рослин, видаляють пні. Деревні залишки з корінням, що входить глибоко в землю, можна прибрати не тільки за допомогою корчування, але й за рахунок хімічних способів. Досить часто для цієї мети застосовують селітру.


Вичавлені лимони здатні зробити посуд ароматним і блискучим

— 27 червня 2021 —

Багато господинь просто викидають шкірку лимона у сміття після використання. Однак насправді це відмінний народний засіб для посуду. Шкірка цитруса здатна зробити посуд не тільки ароматним, але і неймовірно блискучим.


Куди сховати гроші під час подорожі

— 24 червня 2021 —

Куди ховати гроші? Це питання виникає у кожного, хто вирушає в подорож, особливо в ті місця, де з різних причин немає можливості зняти гроші з картки або розрахуватися нею.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс