Ваш дім

Обновляємо стіл для дачі

— 24 червня 2015 —

На дачу звичайно відправляються меблі з бабусиних гарнітурів. Якщо у вас стіл втратив колишню привабливість і вам навіть незручно перед друзями та сусідами, але він ще дуже міцний, то радимо обновити стільницю дуже цікавим методом.


Три геніальних методи для декору стін

— 17 червня 2015 —

Фарбувати стіни можна зовсім не так, як ви звикли! Ці три способи радикально змінять стиль вашого інтер'єру. За допомогою віника, клейонки та губки можна створити візерунки, які будуть виглядати на стінах, як декоративний розпис. 


Як видалити плями від наших улюблених напоїв - чаю і кави

— 10 червня 2015 —

Наші улюблені напої - чай і кава, на жаль, крім насолоди їхнім смаком, можуть доставити й чималі неприємності, - адже забруднення від них вважаються одними з найстійкіших.


Як позбутися комарів

— 10 червня 2015 —

Настирливі комарі здатні зіпсувати найпрекрасніший відпочинок. І часом навіть магазинні засоби не в змозі їх віджахнути. Тому довіртеся краще перевіреним натуральним ідеям. Спробуйте сім ароматів, які допоможуть вам відігнати докучливих комах.


Новий дах поверх старого

— 3 червня 2015 —

Найпоширеніша проблема приватних будівель - дах, що протікає. Здавалося б, у такому випадку терміново потрібен капітальний ремонт, але не завжди у домовласників є на це необхідна сума грошей і час. Сьогодні вирішити подібну проблему можна досить практичним і недорогим способом - за допомогою ондуліну.


20 причин придбати масляний аерозоль

— 3 червня 2015 —

Проникаюче масляне мастило має бути в кожному будинку! Це чудовий засіб у балончику - універсальний, спектр його використання дуже вражає. 


Безладдя - причина неприємностей і нещасть

— 3 червня 2015 —

Практично в кожному будинку періодично буває невелике безладдя. Іноді людям просто бракує часу на прибирання. А іноді, на жаль, це явище постійне. Найчастіше воно викликане лінню господарів. Отоді потрібно бити тривогу, тому що будинок, у якому є присутнім безлад, притягає неприємності і нещастя. 


Технологія випалу деревини

— 27 травня 2015 —

Дерево - натуральний, а тому вразливий матеріал, що має потребу в обов'язковій обробці антисептиками й антипіренами. Здавалося б, це аксіома, яка не вимагає доказів. Але, як не дивно, існує спосіб захисту без застосування «хімії». Мова йде про японську технологію Shou Sugi Ban, або «томління кедра».


Три бюджетних способи зробити рушники чистими. І ніякої хімії!

— 27 травня 2015 —

У вас напевно знайдуться на кухні рушники, стан яких залишає бажати кращого. Сік, шоколад, червоне вино, іржа - чого тільки не побачиш на кухонних рушниках. І будь ви хоч тричі акуратною й охайною господаркою, плям однаково не уникнути. 


Як позбутися плям поту на речах?

— 20 травня 2015 —

Виділення поту - це природний процес організму, у результаті якого страждають наші речі. Досить складно виводити з одягу плями поту. Практично неможливо вивести застарілі плями поту, тому плям варто позбуватися поки вони ще свіжі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс