Ваш дім

Зубчаста рейка для рівного посіву

— 26 березня 2014 —

Висадження насіння у відкритий ґрунт - процес заморочливий. То густо сіється, то порожньо. А так хочеться, щоб насіння проросло рівно, не часто і не рідко. Наблизитися до ідеалу допоможе спеціальна зубчаста рейка.


Нерівні стіни: ховаємо недоліки за шпалерами

— 19 березня 2014 —

Якщо немає можливостей, сил, грошей або часу вирівнювати стіни, то ситуацію можна виправити, вибравши правильні шпалери. 


Мій дім - моя фортеця: про що потрібно пам'ятати покупцеві будинку

— 19 березня 2014 —

Якщо ви вирішили придбати заміське житло, краще цим зайнятися з настанням весни. У цю пору більш очевидним є стан доріг і самого селища. Сніг, що тане, і ґрунтові води відразу покажуть, чи не затоплений у будинку підвал і чи достатньою є гідроізоляція фундаменту. Особливу увагу зверніть на тріщини у фундаменті та робочий стан всіх комунікацій. Якщо комунікації відсутні, то необхідно перевірити слова продавця про їхню вартість і строки підведення.


5 ефективних способів боротьби з брудом у передпокої

— 12 березня 2014 —

5 ефективних способів боротьби з брудом у передпокої


Фарбування шиферу своїми руками

— 12 березня 2014 —

Хочу пофарбувати дах із шиферу. Підкажіть, як правильно це зробити і яка фарба потрібна?


Абіссинський колодязь

— 5 березня 2014 —

Знайдіть повну незалежність від колективного водопостачання!


Із грязі в князі: як чистити шубу, дублянку й пуховик?

— 5 березня 2014 —

Ми завжди намагаємося верхній одяг носити дбайливо, особливо якщо він зроблений з дорогих матеріалів: натурального хутра, овчини або вовни. Але від випадків ніхто не застрахований: ви так плекали дорогоцінну шубку, але натуральне хутро зненацька пожовкло, а на дублянці з'явилася незрозумілого походження пляма. Чи потрібно відразу бігти в хімчистку, сподіваючись на те, що професіонали допоможуть у цій ситуації, або краще спробувати почистити верхній одяг у домашніх умовах? 


Знімне сидіння для стільця

— 26 лютого 2014 —

Фанера на сидінні старого віденського стільця розсохлася. Урятувати ситуацію можна за допомогою знімної подушки на твердій основі.


Що робити, якщо собаку отруїв догхантер: перша допомога

— 19 лютого 2014 —

Прочитайте цю статтю, устаньте, підіть в аптеку та купіть усе перераховане:


Масляна: веселі проводи зими

— 19 лютого 2014 —

Масляна - це незвичайне свято, яке поєднує в собі язичеські та християнські традиції, це свято, що знаменує собою початок аскетичного періоду посту та перебуває на рубежі між зимою і весною.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс