Ваш дім

Свердлимо без пилу

— 19 червня 2013 —

Ремонт у будинку - це не тільки приємні очікування змін, але й постійний бруд і пил. Допомогти уникнути цих неприємностей допоможе наступна порада.


Настав час збиратися у відпустку

— 19 червня 2013 —

Як сформулювала один раз Агата Крісті: «Життя під час подорожі - це мрія в чистому вигляді». І отут, як говориться, ні додати, ні зменшити. Але, дорога, як відомо, починається з визначення мети й маршруту, а вже, виходячи з цього, і всього іншого. 


Як правильно мити овочі і фрукти

— 12 червня 2013 —

Всім відомо, що будь-які овочі, фрукти і ягоди необхідно ретельно мити. Завдяки цій процедурі з плодів видаляється земля, пил, пісок. Крім цього, миття продуктів дозволяє видалити отрутохімікати, якими оброблялася рослина в процесі росту (для боротьби зі шкідниками, наприклад), і деякі мікроорганізми, що перебувають на поверхні продуктів.


Захищаємо дерев'яні стовпи від гниття

— 12 червня 2013 —

Дерев'яні стовпи на дачних ділянках, як і раніше, досить популярні. Якщо мова йде про капітальний паркан-монстр, з металевого профілю з претензією «на століття», що повинен одним своїм виглядом лякати потенційного зловмисника, звичайно краще використовувати бетонні або металеві стовпи-труби. Але коли треба огородити палісадник з квітами, уберегти город від проникнення домашньої живності та взагалі, тільки позначити декоративну огорожу - краще використовувати дешеві дерев'яні стовпи.


Як і чим мити холодильник

— 12 червня 2013 —

Незважаючи на те, що у багатьох холодильники оснащені системою розморозки, доглядати за ними однаково потрібно. Але далеко не всі знають як і чим мити холодильник, щоб у ньому не було ні неприємного запаху, ні інших проблем.


10 способів видалити неприємний запах з пластикових харчових контейнерів

— 5 червня 2013 —

На жаль, як не чисть пластикові харчові контейнери, з часом наступає такий момент, коли вони починають вкрай неприємно пахнути.


Як зробити декоративний ставочок зі старої покришки

— 29 травня 2013 —

Зробити невеликий декоративний ставочок на своїй ділянці під силу кожному домашньому вмільцеві. Тим більше що витрат це зажадає незначних.


Рідке мило з обмилків

— 29 травня 2013 —

Хочете продовжити життям своїм обмилкам, створіть з них рідке мило. У результаті ви одержите рідке мило з ароматів вашого улюбленого мила.


Чистота - застава здоров'я. 10% розчин аміаку на всі випадки життя

— 22 травня 2013 —

Нашатирний спирт за своєю корисністю та багатофункціональністю застосування не має рівних. 


Шланг для поливу: який вибрати?

— 16 травня 2013 —

Шланг, зроблений з гуми, непогано переносить перепади температур. Крім цього, він досить міцний і стійкий до перекручування та механічних деформацій.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс