Ваш дім

Маковій або Медовий Спас: традиції свята

— 8 серпня 2018 —

14 серпня українці святкують Медовий Спас, або як його ще називають Маковія.


Незвичайні способи застосування металевої мочалки

— 8 серпня 2018 —

Незвичайні способи застосування металевої мочалки


Прочищаємо засміття в раковині содою

— 1 серпня 2018 —

Якщо ви боїтеся застосовувати покупні хімічні засоби, то можна використовувати «народні», які не дорого коштують і не зіпсують труби.


Шведська свіча: найпростіше вогнище своїми руками

— 26 липня 2018 —

Поговоримо про такий простий, але дуже ефективний метод спорудити багаття, справжній смолоскип для освітлення та готування їжі, як шведська свіча.


Як відмити старий жир

— 26 липня 2018 —

Якщо ви не хочете ризикувати здоров'ям своєї родини і побоюєтеся вживати побутову хімію, то існує секретний чудо-засіб - звичайний гірчичний порошок. Він відмінно справляється з жиром. З його допомогою можна відмити абсолютно все, він справляється навіть із, здавалося б, безнадійними випадками. Незабаром ви дізнаєтеся, чому гірчичний порошок краще й ефективніше будь-яких засобів для миття посуду.


Перемо взуття в пральній машині

— 26 липня 2018 —

Питання про те, чи можна прати взуття в пральній машині, цікавить багатьох. Прання взуття в пральній машині можливе, якщо дотримувати ряду правил, які дозволять вам не тільки зберегти речі, але й саму пральну машину.


Ультразвук віджахне собак

— 19 липня 2018 —

Є люди, які панічно бояться собак і їм часом досить важко поводитися адекватно в присутності тварини. Для таких людей підійде обладнання, яке видає ультразвуковий сигнал. Ультразвук при короткому застосуванні безпечний для людини, і ми його не чуємо. А ось звуковий поріг частот у собаки трохи більше, тому вона чує ультразвук.


Речі, які ніколи не повинні побувати у вашій мікрохвильовці

— 18 липня 2018 —

Коли потрібно щось приготувати, кожній людині хочеться заощадити якнайбільше свого часу. Тому ми часто використовуємо мікрохвильову піч. Але потрібно бути обережним: не все підходить для мікрохвильовки. 


Що можна зробити зі старого пня? Ідеї для дачі

— 18 липня 2018 —

Старий пень, поліно або корч… В очах багатьох це сміття, якого необхідно позбутися, і чим швидше, тим краще. Однак людина з багатою фантазією й умілими руками може зробити зі звичайної деревинки цікавий об'єкт ландшафтного дизайну – не тільки корисний, але й гарний.


Оригінальний матрац своїми руками

— 11 липня 2018 —

Щоб обзавестися корисними й оригінальними речами, зовсім не обов'язково витрачатися. Часто найцікавіші та незвичайні предмети можна зробити своїми руками. І цей урок переконає вас у справедливості такого твердження.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс