Ваш дім

Як доглядати за басейном?

— 17 квітня 2019 —

Власники заміських ділянок з басейном добре знають, як поступове забруднення води стає серйозною проблемою. Незважаючи на те, що вода регулярно очищається за допомогою фільтрів, поява мутного осаду та небезпечної для здоров'я суспензії — практично неминучий момент.


Як «перехитрити» тісноту

— 12 квітня 2019 —

Одна з проблем малогабаритного житла пов’язана зі збереженнями речей, адже невеличку квартиру не заставиш великими шафами. 


Простий спосіб закріпити розетку, що випадає

— 12 квітня 2019 —

Іноді міцно й надійно зафіксований у гнізді підрозеточник виявляється занадто просторим. Тоді електричну розетку важко або навіть неможливо зафіксувати в ньому за допомогою наявних у її конструкції висувних лапок. Не допомагає навіть їх розведення на максимально припустиму величину шляхом повного закручування регулювальних гвинтів.


Які незвичайні речі можна прати в пральній машинці

— 11 квітня 2019 —

Давно пройшли ті часи, коли речі прали вручну, а полоскали в річці. Зараз із цим справляється пральна машина. Їй під силу очистити й просушити будь-який одяг.


Захищаємо дітей від будинку

— 11 квітня 2019 —

Діти - це щастя. Однак присутність у будинку маленької дитини вимагає від батьків особливого підходу до облаштованості інтер’єру. Причому зробити це хочеться таким чином, щоб не зіпсувати загальне враження від дизайну. Розповімо вам, як створити безпечний простір для маляти.


Скрипить підлога: Що робити?

— 29 березня 2019 —

Багато хто зустрічався із проблемою скрипливих підлог. Причина настільки жахливого звуку криється в утворенні зазорів між лагами й верхнім настилом, виконаним з дерева або деревностружкової плити. Перед тим як приступити до ремонтних робіт, необхідно встановити причину скрипу й визначити конструкцію підлоги.


Як використовувати пакетики із силікагелем із взуттєвої коробки

— 29 березня 2019 —

Після покупки взуття, ми викидаємо пакетики з гелєвими кульками із взуттєвої коробки. Ці пакетики називаються силікагель. Їх кладуть не тільки у взуття, але й у нові сумки, а також коробки з технікою. Силікагель – це діоксид кремнію у вигляді гранул. Це чудовий абсорбент, який активно поглинає вологу. Тому не кваптеся позбуватися від маленьких білих пакетиків, вони можуть стати в нагоді вам у повсякденному житті.


Як зробити матер’яне взуття водонепроникним

— 22 березня 2019 —

Кеди й кросівки із тканини дуже м’які, тому часто носяться влітку, але вони зовсім непридатні для дощової погоди. Але є дешевий стовідсотковий спосіб, що дозволяє зробити матер’яне взуття водонепроникним.


Як правильно доглядати за ламінатом у квартирі

— 22 березня 2019 —

Чи правильно ви миєте свій ламінат? В ідеальних умовах він може прослужити вам усі 25 років. Але якщо ви постійно залишаєте на ньому вологу або чистите його занадто твердими інструментами, ви можете значно зменшити строк його служби! Давайте вчитися разом!


Щоб чавунна пательня служила довше: 6 «не можна» у використанні

— 16 березня 2019 —

Якщо ви теж любите особливу атмосферу готування на важкій і такій добротній чавунній сковорідці, у нас для вас приготовлено 6 рад, які дозволять вам уникнути неправильного використання цього предмета.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс