Ваш дім

Піч з каменів і дроту своїми руками

— 3 вересня 2014 —

Перед нами ще один чудовий спосіб виготовлення пічки-каменки. Вона так називається, тому що робиться з каменів. Але ось її каркас сьогодні перевершує всі найсміливіші варіанти. Це - звичайний дріт або арматурна сітка.


Як просто та швидко відмити білі кеди

— 3 вересня 2014 —

Основна частина сучасної молоді воліє носити біле взуття, що відмінно виглядає та гармоніює практично з будь-яким видом одягу. Але при недостатньому догляді біле взуття рано чи пізно здобуває сірий колір. Отже, прийшов час поговорити про те, як правильно відмити білі кеди.


Як правильно вибрати породу собаки для домашнього господарства

— 22 серпня 2014 —

Вибираючи собаку для охорони, не намагайтеся вибрати найзлішого пса. Подумайте про те, щоб не постраждали ваші діти або їхні друзі. Необхідно вибирати розумного собаку, що буде розуміти, від кого йому варто стерегти вашу територію, а кого захищати й охороняти, і кого можна пропустити у двір з дозволу господаря.


Стопер для дверей

— 14 серпня 2014 —

Ви часто відкриваєте двері на дачі, щоб свіже повітря проникало у приміщення та щоб ні чим не обмежувати набіги дітей?


Садова доріжка із цегли своїми руками

— 6 серпня 2014 —

Для садової доріжки, що увесь час знаходиться в несприятливих погодних умовах підійде не будь-яка цегла. Купуйте тільки спеціальну глиняну тротуарну брущатку. Так, це дорого, але спроба заощадити - використати просту повнотілу цеглу - приречена на невдачу. Уже після першого сезону з'являться тріщини, а якщо цегла недопалена або перепалена, то вона взагалі розвалиться після першої зими. Розмір тротуарних цеглин зазвичай 20х10 см.


Газовий пальник своїми руками

— 6 серпня 2014 —

Виготовити такий пальник-крихітку з підручних матеріалів можна, витративши всього чверть години. А придатися він може у найрізніших ситуаціях, і завжди буде до речі. Скип'ятити літр води на такому пальнику можна менше чим за 10 хвилин. Уявіть: дощ, вогкість, а ви насолоджуєтеся в наметі гарячим ароматним чаєм і думаєте: до чого ж прекрасне життя!


Як пофарбувати металевий паркан

— 6 серпня 2014 —

Як пофарбувати металевий паркан


Чищення та догляд за жалюзі

— 30 липня 2014 —

Сучасні технології і розробки пішли так далеко вперед, що встановлювати жалюзі в житлових будинках і квартирах стало дуже модно. Матеріали для виготовлення жалюзі можуть бути найрізноманітнішими - починаючи вже знайомими - алюмінієм, деревом і пластиком, і закінчуючи ексклюзивними тканинними жалюзі та рулонними шторами. Багатство вибору матеріалів і дизайнерських рішень, а так само конструктивні особливості, роблять різноманітним і догляд за жалюзі. Саме правила догляду, а також обслуговування будуть розглянуті в нашій статті.


Совочок із пластикових ємкостей

— 30 липня 2014 —

Як часто буває: приїхавши на дачу, раптом виявляєш, що не захопив із собою дуже потрібні в господарстві предмети, наприклад, совочок. Ну як без нього зробити прибирання, розкидати добрива або вийняти попіл з пічки? Начебто дрібна штучка, а яка необхідна.


Абетка інтер'єру: передпокій. Поради дизайнерів

— 30 липня 2014 —

Початкова думка про людину створюється при погляді на її зовнішній вигляд. А перше враження від квартири передає інтер'єр передпокою. Саме він грає в будинку «представницьку функцію». 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс