Ваш дім

Позбуваємося шоколадних плям

— 12 листопада 2014 —

Знаючи, як боротися з шоколадними плямами, ви зможете видалити їх швидко й ефективно. Причому, чим раніше ви почнете видаляти шоколадну пляму, тим легше буде це зробити. Один з методів - за допомогою розведеного розчину для миття посуду.


Як розтягнути взуття

— 12 листопада 2014 —

Як часто ми спонтанно купуємо взуття (ці туфельки такі гарні!), або потрапляємо в тенета акції (дві пари за ціною однієї!), або на розпродажі за мізерною ціною (нам так здається) беремо відразу по кілька пар (гріх не купити!). Приходимо додому, і настає протверезіння: туфлі ж бо тиснуть!


Як позбутися гризунів

— 12 листопада 2014 —

З настанням осені в дачні та сільські будинки потягнулися непрошені гості. Так-так, мова про мишей, адже вони теж люблять тепло і комфорт, і краще місце, чим дачний будиночок, що пустує, їм важко знайти. Але нам від цього не легше. Ось і боремося з гризунами як можемо.


Через що забруднюються пральні машинки

— 12 листопада 2014 —

Ми вже настільки звикли до пральних машинок, що уявити своє життя без цих чудесних помічниць дуже складно. 


Як зробити тапочки своїми руками просто і швидко

— 5 листопада 2014 —

Купуючи нові речі ми не замислюємося - куди запроторювати непотрібні (у вас же вдома скопилися різні куртки та пальто, що давно і безнадійно вийшли з моди, але цілком ще пристойні речі)! На смітник!!! Але ж вони зроблені з гарних тканин і ще не зношені, просто мода змінюється, хочеться чогось іншого.


Чищення золота: 10 кращих способів

— 5 листопада 2014 —

Прикраси люблять дві речі: щоб їх частіше надягали та щоб за ними правильно доглядали. І якщо перше здійснити зовсім нескладно, то ось із другим виникають проблеми. Золото з часом темнішає, а як правильно його чистити, знають не всі.


Кухонні рушники небезпечні для родини

— 5 листопада 2014 —

Американські вчені з Університету Арізони встановили, що кухонні рушники становлять небезпеку для здоров'я домочадців, тому що витираючи посуд брудним рушником, людина ставить себе під удар.


Ящик для компосту своїми руками

— 29 жовтня 2014 —

Земля має властивість виснажуватися. Якщо не підживлювати її, то про врожаї можна забути. Родючої землі не накупишся - дорого. Та і є велика ймовірність разом з нею занести на ділянку бур'яни, шкідників. Залишається робити компост у себе на ділянці. Тим більше що органічних відходів на приватному подвір'ї завжди багато. Як своїми руками спорудити ящик для одержання компосту?


Укриття для рослин своїми руками

— 29 жовтня 2014 —

Утеплювати парники, льохи, укривати на зиму квітники з рослинами-ніженками дуже зручно саморобними циновками з осіннього листя трав'янистих рослин (очерету, рогози, кукурудзи). 


Чищення речей зубною пастою

— 15 жовтня 2014 —

Зубна паста - маса, за консистенцією схожа з желе, призначена для чищення зубів від нальоту та залишків їжі. І кожна людина вже з раннього дитинства активно користується цим атрибутом як мінімум один раз на день. Але, чи знаєте ви, що крім свого прямого призначення зубна паста може придатися і для інших цілей? Виявляється, очисні властивості зубної пасти можна застосовувати для очищення різних побутових поверхонь від забруднень.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс