Ваш дім

Фінський натуральний рецепт фарби для дерев'яних будинків

— 13 липня 2016 —

Практичні жителі Фінляндії встановили, що олійна фарба не сприяє довговічності будинків з деревини. Дослідження показали, що під фарбою накопичується волога, створюється оптимальне середовище для розвитку мікроорганізмів, що руйнують деревину. Краще застосувати наш фінський склад, говорять вони.


Як зробити ганчірку-желе, що очистить кожний куточок будинку

— 13 липня 2016 —

Усім хочеться мати затишний будинок, у якому й самому добре, і гостям приємно. Тому пропонуємо зробити ганчірку-желе, що пробереться в усі важкодоступні місця й повеселить під час прибирання й дітей, і дорослих.


Як позбутися неприємного запаху зі зливу раковини

— 6 липня 2016 —

Погодьтеся, немає нічого гірше смороду, що виходить зі зливу раковини. Хоч на кухню не заходь! Причин виникнення неприємного запаху може бути декілька: зірваний гідрозатвор, вакуумна пробка в стояку, різкий ухил підводок, засміття в зливальному отворі й загнивання органіки.


Як самому правильно зробити вимощення

— 6 липня 2016 —

Вимощенням називають доріжку з бетонним, асфальтовим або іншим водонепроникним покриттям, прокладену по периметрі будинку впритул до стін і призначену для захисту фундаменту від дощових і поталих вод.


Друге життя алюмінієвої фольги

— 29 червня 2016 —

Завжди знайдеться рулончик фольги в кухонній шафці, тому що вона широко застосовується при готуванні. Але цим можливості алюмінієвої фольги далеко не обмежуються, і з цієї статті ви довідаєтеся ще про безліч способів її застосування.


Як зробити темне приміщення світлішим

— 23 червня 2016 —

Кількість денного світла в кімнаті - це дуже важлива складова  комфорту й гарного самопочуття. На жаль, в умовах середньої смуги проблема недоліку сонця і природного освітлення актуальна в багатьох житлових і офісних приміщеннях: хронічний дефіцит сонця й денного світла негативно позначається на нашій працездатності, здоров'ї та настрої. Ми підготували ряд порад, як можна вирішити цю проблему.


Як прати білі речі, щоб вони не жовтіли

— 22 червня 2016 —

Як зробити так, щоб білі речі не жовтіли при пранні? Як вивести складні плями й повернути одягу ідеальний вигляд? Відповідь проста: аспірин. Цей засіб чудово працює з усіма світлими речами!


Як зробити світильник для саду своїми руками

— 22 червня 2016 —

Перетворити вечірній сад у чарівне місце, наповнене магією й таємницями, де можна відпочити родиною або розважитися із друзями, можна за допомогою  оригінальних ліхтарів, які нескладно зробити своїми руками.


День Святої Трійці

— 15 червня 2016 —

19 червня православні християни відзначають День Святої Трійці, П'ятидесятницю, що належить до числа 12 найбільших християнських свят церковного року.


Перевірені способи використання тирси на дачі

— 15 червня 2016 —

Про користь і шкоду тирси на дачній ділянці садівники сперечаються вже давно. Хтось виступає категорично проти її використання, а хтось регулярно насипає в городі товстим шаром і стверджує, що це поліпшує структуру ґрунту й удобрює його.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс