Ваш дім

Як правильно зберігати овочі та фрукти, щоб зберегти максимум користі

— 25 серпня 2016 —

Багато господарок воліють не морочити голову і просто забити нижній відсік у холодильнику овочами, зваливши все в купу. Найпростіший і найнеправильніший підхід, щоб зберегти в рослинних продуктах корисні речовини. Та й такий спосіб не допомагає в тривалому зберіганні.


Преображення Господнє - Яблучний Спас

— 17 серпня 2016 —

Преображення Господнє або Яблучний Спас відзначають 19 серпня за новим стилем. За православним каноном Спас збігається зі святом Преображення Господнього, а за народним календарем - з проводами літа.


Енергозбереження будинку - основні напрямки

— 17 серпня 2016 —

Економічна витрата природних ресурсів - питання не тільки етики, але також і економічне питання. Не тільки турбота про навколишнє середовище і його збереження для нащадків змушує нас замислюватися про ресурсозбереження, але й проста хазяйська ощадливість. Сьогодні доступні технології енергозбереження будинку можуть у значній мірі скоротити вартість утримання приватного будинку.


Як зберегти ніж гострим

— 10 серпня 2016 —

Будь-який ніж потрібно точити. Найдорожче лезо буде просто марним шматком металу, якщо хазяїн ножа цінує власну лінь дорожче, ніж можливість нормальної, зручної роботи. Крім того, робота тупим ножем просто небезпечна: лезо цілком може зірватися зі шматка дерева, що розрізається, або іншого матеріалу - і вже для того, щоб нанести травму, йому вистачить будь-якого рівня заточення.


Маковій або Медовий Спас: традиції свята

— 10 серпня 2016 —

У серпні багато свят, які історично присвячені збору врожаю. Першим таким святом називають Медовий Спас або Маковій, що відзначається 14 серпня.


Ремонт і сусіди. Коли можна шуміти при ремонті

— 3 серпня 2016 —

Ремонт і сусіди - це не просто два слова, це - гримуча суміш. Будівельники не дадуть збрехати, та й сусіди теж. Зараз ми з вами будемо розбиратися, у який час можна шуміти у квартирі, а в який ні, і що в цьому випадку можна зробити.


2 серпня - День Іллі Пророка

— 27 липня 2016 —

День Іллі Пророка - одне зі свят, про яке народ не забував ніколи. Цей день для сільського жителя був поворотним моментом у господарських справах. 


Як поліпшити природну вентиляцію в будинку

— 27 липня 2016 —

Сучасна людина стала відгороджуватися від навколишнього середовища. Нові будівельні та ізоляційні матеріали, що відрізняються недосяжними в більш ранній період властивостями, і інноваційні технології зведення будинків не дають ні єдиного шансу атмосферним опадам, зимовій холоднечі або літній спеці порушити комфорт домовласника. Однак ціна, яку доводиться за все це платити, досить висока. 


Як вивести плями поту з білого одягу

— 21 липня 2016 —

Плям поту на білому одязі дуже складно позбутися. Спробуйте кілька ефективних домашніх засобів, після яких ваші речі знову стануть білосніжними й абсолютно чистими.


Як правильно прокладати садові доріжки

— 21 липня 2016 —

Акуратна, гарна садова доріжка - атрибут для дачі не обов'язковий, але вона настільки перетворює ділянку, що має сенс витратити час на її спорудження.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс