Ваш дім

Як утеплити приватний будинок

— 23 вересня 2015 —

Правильне утеплення будинку дозволяє знизити витрати на опалення і робить будинок комфортним і затишним. У такому будинку взимку тепло, а влітку прохолодно. Щоб правильно утеплити приватний будинок, варто виконувати утеплювальні роботи в комплексі.


Як правильно зберігати дрова?

— 16 вересня 2015 —

Так приємно погрітися у своєму будинку біля печі або каміна. Потріскування дров у вогнищі та заворожливий танець язиків полум'я. Некваплива бесіда, приглушені фарби. Звичайно, для всього цього значний запас дров просто необхідний. Яким дровам віддати перевагу і як їх правильно зберігати?


З приходом осені подорожчала електрика

— 10 вересня 2015 —

З 1 вересня українців очікує другий етап підвищення тарифів на електроенергію - у середньому ціни зростуть на 23% у порівнянні з чинним тарифом.


Як заощаджувати електроенергію в домі та квартирі

— 10 вересня 2015 —

Приладів у будинку усе більше й більше, і незважаючи на запевняння їхніх виробників про їхню економічність, рахунки за електрику усе відчутніші. Хто дірявить наш бюджет і як усунути цю течу?


Освіжимо подушки

— 2 вересня 2015 —

Подушки, перини дістаються нам найчастіше від батьків, бабусь і дідусів. Тривале користування цими незамінними постільними приналежностями приводить до того, що пух і пір'я в них звалюються, збиваються в грудки, забруднюються. Згодом вони втрачають пружність, пишність. Виберіть спекотний день (а то і два дні), щоб упорядкувати свої подушки.


Секрети чистої білизни

— 2 вересня 2015 —

Здавалося б, що складного може бути сьогодні в пранні при такій розмаїтості й достатку мийних засобів. Виявляється, нюанси все-таки існують і їх потрібно знати.


Крісло-гойдалка на дачній веранді

— 2 вересня 2015 —

Дизайнери відзначають тягу людей до всього, що гойдається. Різного роду гойдалки, гамаки, крісла-качалки люблять не тільки діти, але й дорослі. Так і з'явилося це крісло - або гойдалка - для приміщення. 


Годівниця для птиці із ПВХ труб

— 26 серпня 2015 —

Втім, не тільки для птиці - інші дрібні тварини теж можуть нею скористатися.  Смисл у тому, що це може бути автогодівниця, і корм у неї буде надходити в міру його споживання.


Як відремонтувати фундамент цегельного паркана

— 26 серпня 2015 —

Цегельне огородження, це міцне спорудження і його будівництво обходиться не дешево. Але й у такої надійної конструкції іноді виникають ушкодження. Причини бувають різні, але найсерйознішу може створити фундамент паркана із цегли.


Заміна побутової хімії

— 19 серпня 2015 —

Сьогодні практично в кожному будинку можна знайти незліченну кількість дорогої побутової хімії, що до того ж ще й шкодить здоров'ю людини. Ми купуємо ці засоби знову і знову, тому що вважаємо, що ніякої альтернативи немає.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс