Ваш дім

Свято Домовика

— 6 лютого 2013 —

В усьому світі у лютому домовики святкують свій День. Зазвичай свято відзначається в ніч з 9 на 10 лютого, але будь-яка ніч цього місяця вважається магічною і може стати Днем народження домовика. Як привітати його? 


Кіт у домі: як позбутися від неприємного запаху

— 30 січня 2013 —

Найбільш небажаним способом боротьби з запахом котячої сечі є застосування речовин, що містять хлор.


Оформлення вікна на кухні: охайно та красиво

— 30 січня 2013 —

Декор вікна займає важливе місце в будь-якому інтер'єрі, особливо - в інтер'єрі кухні. Цю кімнату намагаються зробити найбільш затишною і «домашньою», а тому в оформлення вікна на кухні господарка зазвичай вкладає чимало любові та фантазії: отут і гарні фіранки, і горщики із квітами, і різноманітні аксесуари... Як оформити вікно на кухні, щоб воно вигідно доповнювало інтер'єр, а декоративність вдало сполучалася з функціональністю?


Чи можна фарбувати меблі і якою фарбою?

— 23 січня 2013 —

Старі меблі набридли, а на придбання нових поки немає коштів або просто немає бажання відмовлятися від звичного зручного гарнітура, але хочеться його якось освіжити? Не проблема: трохи терпіння, акуратності та фантазії - і меблі отримають друге життя. Найпростіший спосіб змінити зовнішній вигляд меблів - пофарбувати їх. Чи можна фарбувати меблі?


Як зробити темну кімнату світлою

— 16 січня 2013 —

Часто кімнати бувають занадто темними, з різних причин: конструкційні особливості, розташування з північного боку будинку, наявність під вікнами високих дерев, застосування в обробці цієї кімнати темних оздоблювальних матеріалів, недостатнє, непродумане штучне освітлення, і ще багато, багато нюансів. Але жити в темній кімнаті не дуже комфортно, і психологічно, і практично. Світло потрібне і для настрою, і для роботи, і для здоров'я. Але якщо кімната темна, що робити?


Інтер'єр передпокою: прості поради

— 9 січня 2013 —

Найщасливіші люди ті, які з жалем залишають свій будинок і радісно в нього повертаються. Заставою цьому щастю буде добре обладнаний передпокій.


Свято Маланки і Василя

— 9 січня 2013 —

Свято Маланки відзначають напередодні Cтарого Нового року - 13 січня (31 грудня за старим стилем). Це свято ще називають Щедрим вечором, або Щедрою (Другою) кутею. Святом Василя називають Старий Новий рік і відзначають його 1 січня за старим стилем (14 за новим).


Дванадцять святочних днів

— 2 січня 2013 —

Між Різдвом Христовим і Водохрещенням (19 січня) є дванадцять днів, які ми називаємо святками. Часто також святки йменуються святими вечорами на згадку про події життя Ісуса, що відбулися в нічний і вечірній час. До речі, тому православні християни припиняють всі свої денні справи до вечора - на згадку про врочисті для церкви свята.


10 надзвичайних способів застосування мікрохвильовки

— 2 січня 2013 —

Мікрохвильова піч - незамінна помічниця на сучасній кухні. Але можливості мікрохвильовки є набагато ширшими, ніж приготування їжі. Дізнайтеся про 10 оригінальних і незвичайних способів застосування мікрохвильової печі на кухні.


Новорічні прикмети

— 26 грудня 2012 —

Приказка говорить: "Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш". Під бій годинника загадуються бажання та даються нові обітниці: кинути курити, сісти на дієту, зустріти свою половинку та ін.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс