Ваш дім

Саморобна теплиця

— 17 квітня 2013 —

Нескладна конструкція зі стільникового полікарбонату дозволить одержувати овочі до столу цілий рік завдяки ефективній теплоізоляції.


Маскуємо компостну купу

— 10 квітня 2013 —

Купка з купи бур'янів перемішаних з картопляними очистками та банановими шкірками - видовище не для слабонервних, котре здатне зіпсувати вигляд будь-якої ділянки. Тому для компостного куточка потрібно вибрати найприхованіше місце в саду. Якщо такого немає, то настав час брати в руки молоток і власноруч робити ємкість для складування бур'янів.


Відкидний столик на балкон

— 10 квітня 2013 —

Добре влітку посидіти на відкритому повітрі з чашечкою кави! Але де знайти місце на наших маленьких балконах? Цю проблему допоможе вирішити маленький відкидний столик, що займе мінімум місця. А в складеному вигляді не буде заважати вільно пересуватися на найменшому балконі.


Що краще в саманному будинку: паркет або ламінат?

— 10 квітня 2013 —

Ми купили будинок. Стіни його із саману. Підлога була вся прогнилою. Ми лаги та дошки викинули, залили все бетоном, попередньо втрамбували землю й насипали щебінь. Будь ласка, порадьте, як робити далі підлогу. І що покласти зверху: ламінат або паркетну дошку?


Оригінальні горщики своїми руками

— 27 березня 2013 —

Літо не за горами, а значить, настав час подумати про такі немаловажні дріб'язки як квіткові горщики. Адже наступає самий час для пересадження зелених вихованців. Сьогодні ми розповімо, як просто та швидко, буквально за півгодини, зробити цементні горщики для квітів.


Як боротися з цвіллю

— 27 березня 2013 —

Пояснювати, наскільки цвіль шкідлива, не має сенсу, всі й так про це знають. Скажемо тільки, що її спори викликають алергію, астму, ревматизм і можуть спровокувати загострення туберкульозу.


Як заощадити на фундаменті

— 20 березня 2013 —

Останнім часом великою популярністю користуються мілкозаглиблені фундаменти. Особливо актуальними вони є на пучинних ґрунтах (ґрунт, що підданий морозному обдиманню). Замість того щоб робити фундамент глибокого залягання (нижче глибини промерзання ґрунту для даного району), робити під нього піщану подушку та дренаж (при високому рівні ґрунтових вод), набагато простіше обійтися мілкозаглибленим.


Весна: очищуємо домівку і обновлюємо деталі інтер'єру

— 20 березня 2013 —

Навесні, з настанням теплих днів, бажано почистити оселю і обновити деталі інтер'єру. Саме в цей період спостерігається підвищений інтерес до талісманів, що оберігають і привертають любов, дружбу, мир і спокій.


Робимо шафу-купе своїми руками

— 20 березня 2013 —

Як можна власноруч виготовити шафу-купе.Чи складно зробити це у домашніх умовах? Звичайно, потрібно буде прикласти чимале зусилля й потрудитися, але при великому бажанні зробити меблі з ДСП не складе особливої праці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс