Ваш дім

Кухня розповість про господарку

— 26 січня 2017 —

Безсумнівно, найпопулярніше місце в будинку - це кухня. Адже найчастіше вся родина збирається за кухонним столом. І як важливо, щоб у цьому куточку будинку було затишно. Тому особливу увагу приділіть кухні і зробіть все можливе, щоб після трудового дня або занять можна було відпочити і не тільки... 


Наскільки небезпечна цвіль у квартирі

— 18 січня 2017 —

Здебільшого цвіль у квартирах, особливо сучасних, з'являється не дуже часто. Деякі з нею взагалі ніколи не зіштовхуються, у той час як в інших людей вона стає "хронічною" проблемою. Іноді виникає питання - а чи є сенс знищувати грибок?


Свято Водохрещення Господнього

— 18 січня 2017 —

Свято Водохрещення Господнього19 січня - одне з найдревніших свят християнської церкви. Саме в цей день Іоанн Хреститель хрестив у річці Йордан Ісуса Христа.


Чого не варто робити на Щедрий вечір і Старий Новий рік?

— 11 січня 2017 —

Новий рік – веселе свято, і ми, українці, ніколи не упустимо момент відсвяткувати його двічі. Завдяки зміні Юліанського календаря на Григоріанський, з 13 на 14 січня можна ще раз відчути магію новорічної ночі. 


Що потрібно знати про схему розведення електрики у квартирі

— 11 січня 2017 —

Ще два сторіччя тому про електрику знав дуже мало хто. Сьогодні, завдяки неймовірним темпам розвитку цивілізації, світло є практично скрізь. І люди вже не уявляють своє життя без цієї потужної комунікації. Без електрики нам недоступні й блага техніки: ні телевізор подивитися, не випрати, ні чайник скип'ятити й багато чого іншого. 


У скільки сьогодні обійдеться виготовлення національного і закордонного паспорта?

— 11 січня 2017 —

Кабінет Міністрів України 2 листопада 2016 установив вартість адміністративних послуг у сфері видачі паспортів.


Народні звичаї і прикмети Різдва

— 5 січня 2017 —

Відповідно до традицій Різдво святкують три дні: 7, 8 і 9 січня. Переддень Різдва, Святвечір, прийнято відзначати скромно, здавна це було тихе сімейне торжество. Однак весь різдвяний тиждень бажано зберігати достаток на столі, тоді наступний рік буде багатим і ситним. 


Правильна дата Різдва. У який же день варто відзначати Різдво Спасителя?

— 5 січня 2017 —

Свято Різдва Христового православні й католики відзначають у різні дати. Багатьох цікавить питання, а коли ж у дійсності народився Христос - 25 грудня або 7 січня?


Як продовжити життя новорічній ялинці

— 29 грудня 2016 —

Чим пахне для вас Новий рік? Мандаринами, цукерками, смаженою в духовці індичкою і, звичайно ж, хвоєю! Свіжозрізаною красунею-ялинкою, яка розкинула свої пухнаті гілки на найпочеснішому місці в кімнаті! Саме вона - головний атрибут Нового року та Різдва.


Новорічні прикмети

— 29 грудня 2016 —

Новорічне свято для багатьох людей підсвідомо пов'язане з магічним ритуалом очищення від старого і входом у нове. Так, входження в Новий рік для людини - це майже входження в нове життя. Саме тому в народі існує велика кількість марновірств і новорічних прикмет, у тому числі й пов'язаних безпосередньо з новорічною ніччю, якій приписувалися магічні властивості особливого характеру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс