Ваш дім

Водохрещення - одне з головних християнських свят

— 13 січня 2016 —

Свято Водохрещення Господнього (19 січня) - одне з найдревніших свят християнської церкви. Саме в цей день Іоанн Хреститель хрестив у річці Йордан Ісуса Христа.


Заглянемо в завтрашній день?

— 5 січня 2016 —

Заглянути в завтрашній день - це один з ритуалів ніколи не старіючого cтарого Нового року. Адже вечір, що передує новорічній ночі (Васильєв вечір, Щедрий вечір, свято Меланки (Маланки), Коляда), і сама ніч з 13 на 14 січня вважаються найбільш підходящими для святочних гадань.


Як подарувати одягу та сумкам зі шкіри друге життя?

— 5 січня 2016 —

Як подарувати одягу та сумкам зі шкіри друге життя?


Щедрий вечір: народні звичаї та прикмети

— 5 січня 2016 —

13 січня в Україні святкують старий Новий рік, або Маланку, що приходить на Щедрий вечір разом з Василем сповістити господарів про наступні торжества і відзначити святкування, що у народі так і називають - Маланка.


Як зустрічати новий 2016 рік

— 28 грудня 2015 —

Новий 2016 рік за східним календарем - рік Вогненної Червоної Мавпи. Це дев'ятий знак східного гороскопа, що входить у групу тварин Ян (чоловічий початок). І незважаючи на те, що Мавпа повністю вступить у свої законні права тільки 8 лютого, у китайський новий рік 2016,  установлювати певні правила та вимагати їхнього неухильного виконання вона почне з самого початку європейського нового року, тобто з 1 січня.


25 грудня католики відзначають Різдво

— 28 грудня 2015 —

Різдво - найврочистіше свято в католицизмі. Відповідно до Біблії, у цей день Діва Марія народила Ісус Христа.


Новорічні іграшки своїми руками

— 28 грудня 2015 —

Новорічні свята - час чарівництва. Передчуваючи чудеса так добре займатися спільною творчістю з прикраси будинку, виготовленням для нього новорічного оздоблення. Зроблені своїми руками новорічні іграшки роблять наш будинок не тільки гарним, але ще більш рідним і улюбленим, створюючи в ньому незабутню та доброзичливу атмосферу милого і теплого свята. 


Новорічні прикмети

— 23 грудня 2015 —

Нерідко під Новий рік ми чуємо фразу: "Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш." Але як провести його правильно? І чи єдина це прикмета, що стосується Нового року? 


Щоб почувати себе на святі чудово

— 16 грудня 2015 —

Підготовка до зустрічі Нового року має розпочатися якомога раніше. Тільки в цьому випадку ви встигнете все й будете почувати себе чудово, залишивши напередодні святкового заходу, кілька годин, щоб причепуритися.


День святого Миколая: традиції, прикмети, цікаві факти

— 16 грудня 2015 —

Наша релігія багата святими, до яких завжди можна звернутися за допомогою і попросити сили та віри, здоров'я й благополуччя в родині. Одним із найшанованіших є Миколай Чудотворець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс