Ваш дім

Утеплювач під сайдинг: технологія укладання

— 12 лютого 2014 —

Укласти утеплювач під сайдинг при обробці брусових, шлакоблокових або цегельних фасадів можна самостійно. Особливих хитростей тут немає.


Цивільний шлюб або законний. Що вибрати?

— 5 лютого 2014 —

Ситуація, коли чоловік і жінка вирішують жити спільно однією родиною, не реєструючи шлюб у ДРАЦС (ЗАГСі), сьогодні дуже поширена. Цікаво буде знати, що цивільний шлюб «родом» з Нідерландів, саме там в XVI столітті влада почала узаконювати союзи людей різних віросповідань, які за зрозумілими причинами не могли обвінчатися. Сьогодні ж одним з вирішальних аргументів вибору саме цивільних відносин називають можливість їх швидко розірвати, без дотримання всіх формальностей. 


Доріжки-гусениці своїми руками

— 5 лютого 2014 —

Такі переносні доріжки придадуться навесні при перекопуванні городу й посіві овочів, а влітку - для більш комфортного догляду за рослинами. 


Цвіль у будинку: знайти і знешкодити

— 29 січня 2014 —

Ми живемо у світі, що наповнений найрізноманітнішими мікроорганізмами. Одні з них живуть поруч з нами, інші - усередині нас. Серед них існує вид, котрий є для нас загадкою і приховує велику небезпеку. Найстрашніше те, що багато хто з нас зіштовхується з ним щодня: у ванній, на зіпсованих продуктах, у холодильнику... Кожний хоч раз своїми очами бачив цей непривабливий наліт - цвіль. Хочете дізнатися, що ж таке домашня цвіль, у чому її небезпека і як її позбутися? 


Як легко пересунути важкі меблі

— 22 січня 2014 —

Чи то через ремонт, чи через те що схотілося змінити набридлий інтер'єр, ви вирішили пересунути меблі. Як не надірвати спину та не подряпати при цьому підлогу?


Як очистити воду активованим вугіллям

— 22 січня 2014 —

Усі ми знаємо, якої низької якості сьогодні водопровідна вода. Вже немає такої людини, яка б не знала, що її потрібно очищати. Навіть бабусі в селах відстоюють воду в банках. А якщо є онуки, то найбільш просунуті з них дарують бабусям на яке-небудь свято фільтр для води.


Як правильно клеїти пробку на стіни

— 22 січня 2014 —

Коркове покриття володіє відмінними тепло- і звукоізоляційними властивостями, високою стійкістю до механічних ушкоджень, не підтримує горіння, не боїться вологи й не піддається гниттю.


Чиста мийка

— 22 січня 2014 —

М'яка губка - не єдина річ у раковині, де можуть накопичуватися бруд і мікроби. Ми підкажемо, за чим ще потрібно стежити регулярно і яким способом.


Де живе постільний кліщ?

— 22 січня 2014 —

XXI століття на думку багатьох лікарів буде століттям алергії. Кількість людей, що страждає від алергії на свійських тварин, рослини, які квітують, та інші навколишні чинники зростає кожного року. Але це звичні та давно відомі алергени. Не менш небезпечними та непомітними є так звані постільні кліщі - все більша кількість людей страждає від побутової алергії.


Голодна кутя: другий Святвечір

— 15 січня 2014 —

Усі віруючі люди 18 січня дотримуються суворого посту - нічого не їдять. Тільки коли зійде вечірня зірка, тоді можна сідати вечеряти, але й тоді на стіл подаються тільки пісні страви: смажена риба, гречані млинці, вареники з капустою, узвар і кутя. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс