Ваш дім

Шпаківня на дачі. Як грамотно зробити будиночок для птахів

— 22 лютого 2018 —

Власники дачних ділянок і заміських будинків опікуються не тільки про грядки, озеленення й облагороджування території, але й про братів наших менших. Птахи, звичайно, не свійські тварини, але як здорово допомогти їм у їжі, в облаштованості житла, у виведенні потомства, тим більше що зробити це дуже просто. Достатньо змайструвати або купити затишний будиночок (а їх асортимент зараз просто величезний), вибрати місце для його установки і можна спостерігати за горобцями, синицями, шпаками та іншими пернатими, що прилітають.


Стрітення - не тільки православне свято

— 14 лютого 2018 —

За народними традиціями з незапам'ятних часів Стрітення святкується 15 лютого, як день зустрічі зими з весною. 


Антилід для взуття своїми руками

— 14 лютого 2018 —

Основні елементи: забраковане наждакове коло з великою фракцією, металева ступка, молоток, епоксидна смола із затверджувачем і супутні інструменти.


Рамкові носилки для дров

— 7 лютого 2018 —

Для виготовлення буде потрібно: дріт перетином 3-4 мм довжиною - 4,6 м; трубка довжиною 17-18 см із внутрішнім діаметром близько 10 мм; ізострічка; дріт мідний перетином 0,5-1 мм довжиною 1 м.


Лампа на світлодіодах для підсвічування розсади

— 7 лютого 2018 —

Відомо, що 80% успіху залежать саме від освітлення рослин, інші 20% припадають на якість ґрунту й кліматичні умови, такі як температура, вологість, рівень С02.


Безладдя в будинку розповість про ваші таємниці

— 31 січня 2018 —

Зацикленість на чистоті свідчить про нервовий розлад. До такого висновку прийшли фахівці.  Однак, існує зв'язок між характером і безладом у будинку. У кожного є подібний маленький грішок, який може багато чого розповісти про людину.


Килимок з гальки для ванної кімнати

— 31 січня 2018 —

Галька – це камінь, якому вплив води додав обтічну форму. Укладання даного матеріалу на підлозі в приміщенні та на вулиці давно користується популярністю, а сучасні дизайнери включають його у свої проекти для декорування, адже будь-який натуральний матеріал завжди цінувався набагато більше, ніж сурогат із пластику.


Бочка для води із шин своїми руками

— 24 січня 2018 —

На місці цих трьох бочок стояла ванна для збору дощової води. Місця займала багато, а води вміщала мало. Побачивши якось у сусіда-шиномонтажника стопку складених шин мені й прийшла ідея зробити бочку. Шини взяв однієї розмірності.


Оригінальна раковина з таза і відра

— 24 січня 2018 —

Виявляється, якщо використовувати старий таз або відро замість звичайної раковини, це може виглядати по-справжньому круто.


Свято Водохрещення

— 17 січня 2018 —

Хрещення - одне з головних християнських свят. Святом Водохрещення закінчуються Різдвяні святки, що тривають із 7 по 19 січня. Свято починається ввечері 18 січня, коли всі православні відзначають Водохресний Святвечір. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс