Ваш дім

Обробка квіткового горщика під камінь

— 29 квітня 2015 —

«Булижна» тема сьогодні актуальна для оформлення саду. Більше того, інтерес викликають не тільки елементи архітектури та великі садові об'єкти, але й витончений декор.


Зберігання без втрат

— 22 квітня 2015 —

Зима вже позаду, а значить, мінімум на півроку зимові речі та взуття потрібно сховати, створивши їм такі умови, щоб до наступного сезону вони зберегли гарний вигляд. Як це зробити правильно?


Як знищити бур'яни

— 22 квітня 2015 —

Щоб знищити бур'яни без гербіцидів, використайте сіль і оцет.


Робимо доріжки на дачі

— 22 квітня 2015 —

Про доріжки люди, як правило, замислюються після того, як зіткнуться з непролазною драговиною, котра утворюється на багатьох ділянках навесні. І що з нею робити?


Шпаківня з усіма зручностями. Яким має бути будиночок для птахів

— 15 квітня 2015 —

Весна! До нас повертаються перелітні птахи. Запропонувати цим чудовим сусідам зручну «нерухомість» для життя у вашому саду допоможе ця стаття.


Як позбутися цвілі в приміщеннях

— 15 квітня 2015 —

Цвіль необхідно прибирати якомога швидше. Крім неестетичного зовнішнього вигляду, вона несе небезпеку для здоров'я людей.


Як в Україні святкували Великдень

— 8 квітня 2015 —

Великдень в Україні - це ще й свято весняного воскресіння, відновлення природи, що відзначалося в день весняного рівнодення ще в часи язичества. Це сполучення двох вір, двох світів - язичества і християнства - дотепер збереглося у віруваннях і великодніх обрядах українців.


Розчин для миття вікон своїми руками

— 8 квітня 2015 —

Навесні багато господарок затівають генеральне прибирання в будинку. Вікна за зиму встигають покритися пилом і брудом. Чим чистішими й акуратнішими вони будуть, тим більше в оселю проникне світла, а значить стане затишніше. 


Лимон як паличка-рятівниця

— 1 квітня 2015 —

Напевно у вас на кухні чисто, але деякі деталі або предмети все-таки покрилися сальною плівкою, котру неможливо витерти вологою мочалкою, отож лимон - це саме те, що потрібно.


Як зробити ємкість для перегною

— 25 березня 2015 —

Без перегною на дачі не обійтися. Зазвичай дачники на своїх ділянках для його складування виділяють спеціальне місце, біля паркана, щоб зручно було вивантажувати перегній з машини. Металевий короб розміром 2х1,5 м, зроблений власноручно, зробить місце складування перегною досить естетичним.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс