Ваш дім

Садова гойдалка своїми руками

— 7 травня 2013 —

Зробити таку чудову гойдалку для двору або саду можна своїми руками, з матеріалів, які продаються в будь-якому господарському магазині.


Що таке висоли і як з ними боротися

— 7 травня 2013 —

«Висол» (вицвіт) - це соляний наліт білого кольору, що виступає на поверхні лицьової кладки.


Як позбутися від мурах

— 7 травня 2013 —

Людина здавна веде боротьбу з мурахами, придумуючи все нові й нові способи. 


Точимо ножі самі. Майстер-клас

— 7 травня 2013 —

У кожної господарки є на кухні улюблений ножик. Він може все - і різати, і чистити, і кришити, і відбивати. І нехай він вже зовсім сточився, але він дорогий і його бережуть. Через підвищену затребуваність ваш активний помічник частіше інших має потребу в заточенні. Але це не проблема - є простий і доступний спосіб, як поточити ножі. Усього за кілька секунд інструмент здобуває потрібну гостроту. А потрібний для цього всього лише один предмет домашнього побуту, що знайдеться в кожному без винятку будинку. Отже, майстер-клас.


7 секретів солі

— 29 квітня 2013 —

.


Як повернути білизну речам. Забуті секрети

— 29 квітня 2013 —

Білі речі з часом втрачають свою первісну сліпучу білизну, здобуваючи жовтуватий або сірий відтінок. Кількаразове прання - і блузка, джемпер або сорочка виглядає вже не настільки привабливо. Як повернути білизну речам, не зіпсувавши при цьому тканину?


Піноскло - новий матеріал у будівництві

— 29 квітня 2013 —

Новий гідро- і теплоізоляційний матеріал у будівництві. Шар піноскла товщиною всього 12 см дозволяє замінити кладку з цегли товщиною 95 см, забезпечуючи той же рівень теплоізоляції. При його використанні не потрібні додаткові паро- і гідроізоляційні матеріали. Піноскло самостійно забезпечує здоровий мікроклімат у приміщенні.


Способи і секрети фарбування яєць

— 29 квітня 2013 —

Обов'язковим атрибутом православного Великодня є фарбовані яйця. Красити їх прийнято в Чистий четвер. Тоді ж прибирають будинок і готують паски. Ще в язичників яйце було символом Всесвіту. У християнстві воно стало означати відродження, нове життя, воскресіння Христа.


Як почистити пральну машину від накипу?

— 24 квітня 2013 —

Пральна машина-автомат - річ у господарстві необхідна, але часом є досить дорогоцінним задоволенням для сімейного бюджету. Тому так важливо, щоб куплена пральна машина прослужила вам не один і не два роки, а як можна довше. Однак, на жаль, не завжди це буває можливим, тому що мова йде про якість водопровідної води, що тече по наших трубах.


Кінець сезону: правила зберігання зимового верхнього одягу

— 24 квітня 2013 —

Надворі весна і зимовий верхній одяг відправляється в шафу... Однак, його потрібно правильно туди повісити, щоб річ не втратила вигляд. Для кожного типу теплого одягу, будь-то хутряна шуба, дублянка, пальто або пуховик, є свої правила зберігання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс