Ваш дім

Що зробити з осінніх листів: печатка на тканині з використанням листів як шаблонів

— 19 листопада 2021 —

Листи з їхніми неповторними формами й фактурами можуть стати прекрасними шаблонами для печатки фарбою на тканині. Наприклад, отут печаткою з листів прикрашені столові серветки — але це може бути, наприклад, і тканинна сумка, і фартух, і шарф.


7 хитростей із содою, які зроблять життя простіше

— 12 листопада 2021 —

Сода — універсальний помічник, який виручить і на кухні, і під час прибирання. Ці неочевидні й цікаві поради вам не раз стануть в нагоді.


14 фактів про гарбуз, про які ви не знали

— 23 жовтня 2021 —

Факт 1. Гарбуз – одна із самих прадавніх рослин. Його насіння знаходили серед екскрементів доісторичних тварин.


Як правильно випрати бейсболку

— 9 жовтня 2021 —

Кепку не випереш у машинці. Отут потрібний особливий підхід і кілька хитростей.


Бомбочки для ванни своїми руками

— 9 жовтня 2021 —

Бомбочки для ванн — чудовий аксесуар для улюблених лазневих процедур, і всього одна маленька бомбочка здатна перетворити звичайний сеанс «відмокання» у ванній в ритуал насолоди й краси. Особливо радує, що можна робити бомбочки для ванни своїми руками. Вам знадобиться тільки небагато терпіння й посидючості, а результат вашої праці зможе послужити навіть подарунком для близьких.


Несподівані способи використовувати нашатирний спирт у побуті

— 3 жовтня 2021 —

Він поверне блиск вікнам, допоможе при укусах комах, позбавить від плям - і це ще не все.


Як можна просто і швидко заточити ножі блендеру та м'ясорубки

— 17 вересня 2021 —

Всі знають, що звичайні ножі з часом тупляться, але багато людей навіть не думають, що ножі блендеру теж спіткає така проблема. Та й ножі м'ясорубки теж не вічні. Тому все це добро треба час від часу заточувати, щоб працювати з кухонним приладдям було простіше та легше.


Прес для винограду своїми руками

— 12 вересня 2021 —

Прес для винограду - незамінне встаткування для винороба й садівника. Це обладнання необхідне для одержання сусла, від якості якого прямо залежить якість і смак вина.


Висувна етажерка для круп, спецій і соняшникової олії

— 12 вересня 2021 —

На кухні після заміни деяких елементів меблів залишився незадіяним невеликий куточок між стіною й шафкою гарнітура. Установила в це місце невелику вузьку висувну етажерку для круп, спецій і соняшникової олії.


Як зберігати заготовки на зиму

— 3 вересня 2021 —

Кожен, хто займається консервацією овочів, фруктів і грибів на зиму розуміє, що зварити варення або замаринувати грузді – це всього лише половина справи. Важливо, щоб домашня консервація правильно зберігалася, адже дуже прикро, якщо банка з помідорами чи огірками вибухне, вариво заграє, а сухофрукти відволожаться і почнуть гнити.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс