Ваш дім

Подбайте про освітлення

— 9 березня 2019 —

Непродумане розміщення освітлювальних приладів не тільки псує зір, але й негативно впливає на нервову систему. Хіба ви не нервуєте, якщо, приміром, через погане освітлення не можете почитати ввечері улюблену книжку?


Винний камінь вам у допомогу

— 8 березня 2019 —

У багатьох з нас у шафці є цікавий засіб за назвою винний камінь (гидротартрат калію, Cream of Tartar), який ми використовуємо близько двох раз на рік для випічки. Може бути, ви завжди думали, що це якийсь мінерал. Насправді це побічний продукт процесу виноробства.


Боремося із плямами

— 25 лютого 2019 —

Як не бережеш речі, рано або пізно на них з’являються плями й бруд. Якщо на тканині виникла випадкова пляма,  не обов’язкове прати виріб цілком. Іноді досить обробити тільки забруднене місце. 


Вішак-органайзер для ременів, шарфів, краваток

— 25 лютого 2019 —

Створити повний порядок у шафах вам допоможуть вішаки-органайзери для шарфів, ременів, краваток і інших дріб’язків. Такий вішак ви можете виготовити своїми руками із цілком доступних матеріалів.


Як створити у квартирі цілющий мікроклімат

— 25 лютого 2019 —

У цьому допоможуть кипарис, туя, криптомерія. Звичайно їх висаджують навколо будинку, для прикраси зеленої зони, але можна виростити й у квартирі з насіння. Щедро насичує повітря іонами сансевієрія. Крім того, ця невибаглива рослина швидка росте й має бактерицидні властивості.


Як розрізати скляну пляшку ниткою

— 18 лютого 2019 —

Багатьом добре відомо, що з непотрібних скляних пляшок можна зробити своїми руками безліч корисних і оригінальних речей. Однак далеко не всі знають наскільки це легко, адже багато не представляють, як можна відрізати частину пляшки без склоріза.


Як зостарити дерево своїми руками

— 18 лютого 2019 —

Речі, що були Штучно зістарені, виглядають дуже стильно й гармонійно! Методи зістарювання дерева фарбою, про які мова йде в статті, цікаві своєю простотою й відмінним кінцевим результатом. Також вони не вимагають покупки яких-небудь дорогих спеціальних матеріалів або інструментів.


«Смерть мотлоху»: Шведська система прибирання

— 9 лютого 2019 —

Нова шведська система прибирання й реорганізації простору називається «Смерть мотлоху», але насправді є «Народженням порядку»! Ідея полягає в тому, щоб не намагатися розчищати свій будинок і квартиру до того, як ви почистили від непотрібних речей, спогадів і людей своє життя.


Простий біокамін своїми руками

— 9 лютого 2019 —

Багато хто мріє про камін з живим вогнем, але не кожний має можливість установити справжнє вогнище. У міських квартирах це робити заборонене, а в приватних будинках його установка пов’язана із трудомістким будівництвом димоходів і вентиляцій. Гарним рішенням у цьому випадку буде біокамін, виготовлений своїми руками.


Правила встановлення раковини над пральною машиною

— 4 лютого 2019 —

У ванній кімнаті сучасних квартир завжди відчувається брак місця. З метою економії простору, раковину встановлюють над пральною машиною.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс