Ваш дім

Вибираємо ідеальне місце для розеток і вимикачів

— 19 липня 2019 —

Під час ремонту будь-якої квартири або будинку виникає необхідність розрахувати потрібну кількість розеток і вимикачів і, більше того, не помилитися з їхнім розташуванням. Як же правильно спланувати електропроводку для житлових приміщень?


Позбуваємося від бліх будинку за допомогою народних засобів

— 19 липня 2019 —

Блохи звичайно заносяться у помешкання домашніми тваринами. Проте, це ніяк не применшує важливості боротьби із блохами, які є не просто елементом, що страшенно досаждає у будинку, але ще й дуже небезпечним для здоров’я. Виводити бліх, а вони ж є розсадником безлічі вірусів і захворювань, потрібно негайно.


Прибираємо неприємний запах із пральної машини

— 19 липня 2019 —

Коли в пральній машині з’являється неприємний запах, він не тільки заважає користуватися машинкою, але й передається речам під час прання, а також поширюється по квартирі. Щоб розібратися, як позбутися його, необхідно спочатку зрозуміти, звідки ж він виникає.


Як зігнути горлечко скляної пляшки

— 4 липня 2019 —

У кожного в господарстві є скляна тара, викидати шкода, а використовувати повторно не хочеться через непрезентабельний вид. Є простий спосіб додати пляшці оригінальний зовнішній вигляд.


Шумоізоляція раковини з нержавіючої сталі

— 4 липня 2019 —

Ці незамінні вироби з нержавіючої сталі повністю відповідають своєму призначенню, невибагливі у догляді, очищаються за допомогою звичайних мийних засобів, не бояться агресивних середовищ і високої температури.


Мереживний візерунок на вікні. Майстер-клас

— 22 червня 2019 —

Мереживний візерунок на стеклах - проста й ефектна заміна римських або звичайних штор на вікнах. Особливо добре цей прийом підходить для спальні. Таке оформлення вікна додає приватності кімнаті, при цьому не заважає проникненню світла  й не обважнює інтер’єр, як штори або жалюзі.


Бабусині рецепти проти комарів

— 22 червня 2019 —

Народні способи пройшли перевірку часом, вони доступні й ефективні. Корисної інформації в питанні боротьби з комарами багато, спробуємо позначити найбільш популярні компоненти, які дадуть ефект натурального репеленту.


Як полагодити вирвані петлі у меблів

— 20 червня 2019 —

Часто буває, що в меблях, зроблених із ДСП, петлі вириваються «з м’ясом». Є простий спосіб своїми руками полагодити вирвані петлі у меблів, будь то шафа, кухонний гарнітур або вітальня. У цій інструкції всього лише кілька кроків, і вам навіть не знадобиться допомога майстра з ремонту.


Кращий спосіб захисту будинку від мишей

— 20 червня 2019 —

Зупиніть мишей від проникнення у ваш будинок із цим простим лайф-хаком і одним природнім інгредієнтом.


Магія яєчної шкарлупи: 6 причин не викидати її в сміття

— 9 червня 2019 —

Яєчна шкарлупа. Здавалося б, що в ній такого незвичайного, щоб зберігати? Але досвідчені господарки знають: саме вона допоможе впоратися з багатьма труднощами в домашньому господарстві. Якими? Ми підкажемо шість приводів, коли її варто застосувати. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс