Ваш дім

Будинок без помилок: підказки на всі випадки життя

— 22 березня 2017 —

Будинок без помилок: підказки на всі випадки життя


Як вирівняти глиняні стіни

— 15 березня 2017 —

Як будівельний матеріал глина відома людству багато сотень, а то й тисяч років. Звичайно, у наші дні вона не настільки затребувана, і нікому не прийде в голову будувати із глини житловий будинок. Проте, багато наших співгромадян захоплюються будівлею споруджень з екологічно чистих матеріалів, а глина належить саме до них.


Проста коптильня, яка працює навіть у квартирі

— 9 березня 2017 —

Коптильня дуже проста у виготовленні. Це за конфігурацією звичайний металевий ящик із щільною кришкою. Краще з нержавійки. Розміри визначаєте самі - усе залежить від доступних матеріалів, місця, куди ви будете встановлювати коптильню й планованого обсягу продуктів.


Cадовий світильник із пня

— 9 березня 2017 —

Садові пні-світильники придумав Дункан Мірдінг із Тасманії. Це справжні витвори мистецтва, які викликають замилування і дійсно виводять сад на новий рівень.


Як правильно прати тюль та інші ніжні тканини

— 9 березня 2017 —

Для відновлення тюлю нам знадобиться харчова сіль, рідка синька і столовий оцет.


Теплиця за методикою Мітлайдера

— 2 березня 2017 —

У свій час аматором різних експериментів і дослідів з тепличним урожаєм доктором Джейкобом Мітлайдером була винайдена нова конструкція теплиці, котру нерідко ще називають"американською". Вона легка, проста у виготовленні, має зручне розташування вікон для періодичного провітрювання і по-своєму оригінальна.


Іржу видалить картопля або жир...

— 1 березня 2017 —

Іржу видалить картопля або жир...


Як правильно розрахувати потрібну кількість шпалер

— 1 березня 2017 —

Сьогодні на ринку оздоблювальних матеріалів представлені шпалери різної ширини. Давайте спробуємо навчитися розраховувати необхідну кількість шпалер на прикладі стандартного рулону шириною 53 см і довжиною 10 м.


Саморобна мишоловка

— 1 березня 2017 —

Щоб змайструвати мишоловку потрібно буде знайти звичайні побутові відходи. Візьміть 2 банки: одну з жерсті (висотою приблизно 6 см, діаметром близько 10 см) і одну зі скла (висотою приблизно 10 см, діаметром близько 9 см).


Чому важливе освітлення розсади і що потрібно врахувати при виборі ламп

— 23 лютого 2017 —

Освітлення розсади - це найважливіша умова ефективного вирощування молодих рослин. У цій справі важливо вибрати правильні лампи для підсвічування рослин, що цілком реально з огляду на досить таки різноманітні асортименти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс