Ваш дім

Бабусині секрети ідеального будинку

— 6 червня 2018 —

Усьому на світі доводиться вчитися. Ніхто не народжується зі здатністю швидко і якісно прасувати сорочки або в правильній послідовності прибирати будинок. А в кого ж нам вчитися як не у наших мам і тим більше бабусь.


Як швидко і просто видалити вапняний наліт

— 6 червня 2018 —

Вапняний наліт формується, коли жорстка вода випаровується, залишаючи за собою такі мінерали, як кальцій і магній, які застигають. Здається, що їх ви ніколи не зможете позбутися? Не варто звинувачувати себе за вапняний наліт навколо кранів, насадки для душу або в унітазі. Просто почистіть їх, використовуючи для цих цілей оцет!


Підвісна полиця для квітів

— 6 червня 2018 —

Така поличка для квітів буде ідеальним рішенням для маленьких приміщень. Для її виготовлення вам будуть потрібні прості матеріали й інструменти.


Простий засіб допоможе надовго позбутися цвілі

— 30 травня 2018 —

Якщо цвіль часто з'являється у вашому будинку, ви, безсумнівно, відчуєте її негативний вплив на здоров'я. Однак є один ефективний засіб для вирішення цієї неприємної проблеми!


Як позбутися харчової молі

— 23 травня 2018 —

Харчова міль - надзвичайно шкідлива комаха, яка може завестися навіть на найчистішій кухні та завдати вагомої шкоди продуктам. Помітивши літаючих метеликів у квартирі, дійте негайно! А про те, як назавжди позбутися цієї крилатої напасті, ви дізнаєтеся з цієї статті.


Сіль грубого помелу та лимон допоможуть прибрати іржу з кухонного начиння

— 23 травня 2018 —

Цей спосіб є ефективним, швидким і, насамперед, дуже економічним. Крім кухонного посуду, іржу можна знайти і в інших місцях, наприклад, у кухонній мийці. У ході використання, через жорстку воду, поверхня поступово втрачає свій блиск.


День Святої Трійці: що не можна робити у свято

— 23 травня 2018 —

Трійцю - одне з головних християнських свят - прийнято відзначати на 50-й день після Великодня, тому її ще називають П'ятидесятницею. У 2018 році це свято випало на 27 травня.


10 фатальних помилок при ремонті

— 16 травня 2018 —

Якщо ви вирішили зробити якісний ремонт самотужки, вам потрібно врахувати безліч нюансів. У цій статті зібрані важливі «не», знання яких суттєво полегшить процес підготовки до ремонтних робіт.


Як перевірити і прочистити вентиляцію у квартирі

— 8 травня 2018 —

Покладатися на службу газу часом досить легковажне заняття. А тому періодично (один раз на два місяці) перевіряємо працездатність вентиляційного каналу, щоб чого не вийшло.


Нові правила оформлення субсидій

— 8 травня 2018 —

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо внесення змін у програму надання субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг з метою запобігання випадків зловживань і призначення державної допомоги людям, що приховують свої доходи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс