Ваш дім

Як відвадити міль

— 13 серпня 2013 —

Хто стикався з проблемою знищення молі в домашніх умовах, імовірно, помічав, що ні механічний лов метеликів, ні розкладання таблеток  не гарантують захисту наших речей. Чому, запитаєте. Так тому, що сам метелик тканини не їсть.  Головні шкідники, які псують наші шуби, хутряні пальто, натуральний трикотаж, килими, м'які меблі - це личинки молі - маленькі гусениці. З цього слідує: у тому, що нам відразу доводиться прощатися з дорогими речами, винувата не міль, а ми самі. 


Саморобний килимок для ванної

— 13 серпня 2013 —

Саморобний килимок для ванної - чому б і ні? Ось як можна легко зробити килимок розміром 40 х 50 см власноруч.


Триколірні кішки - триколірне щастя

— 7 серпня 2013 —

Напевно, кожний, хто любить кішок, не раз чув у своєму житті відоме повір'я, що триколірні кішки в будь-який будинок приносять щастя й особливе заступництво. Причому особливо цінними вважаються білі кішки з чорними та рудими плямами: білий колір символізує чистоту, чорний - уміння боротися зі злими духами, рудий - здатність відганяти хвороби і приносити в дім золото. Саме на такому різновиді офарблення і будуються багато повір'їв.


Перший Спас Медовий

— 7 серпня 2013 —

14 серпня - день, багатий святами, і тому має безліч назв у народі: Перший Спас, Медовий Спас, Спас на воді, Спасівка, Маковій, Ласун, Медове свято, Бджолине свято. Найважливіше православне свято - Винесення чесних древ Животворящого Хреста Господнього. 


Декоративний тин на дачі

— 31 липня 2013 —

Паркан на дачі може виконувати не тільки функцію огорожі, але ще й привносити красу та естетику. Дуже гарними декоративними якостями володіє тин. Ви надумали побудувати на ділянці декоративний паркан своїми руками?  Сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити тин самостійно.


Кухня - обличчя дому

— 31 липня 2013 —

З огляду на те, що в невеликих квартирах вона традиційно відіграє роль вітальні для близьких людей, жінки намагаються, щоб тут завжди було затишно, чисто й красиво. 


Мангал із цегли своїми руками

— 25 липня 2013 —

Мангал може бути будь-яким за формою: коло, квадрат, та хоч... ромб. Але яку б форму ви для себе не вибрали, для того, щоб він працював і в ньому жив вогонь, необхідно витримати одну важливу умову - зробити систему подачі кисню - піддувало. 


А ви піклуєтеся про екологію свого житла?

— 25 липня 2013 —

Останнім часом у світі збільшується кількість прихильників здорового способу життя, зростає інтерес до екології. Змагаються за екологію виробництва, пакувальних матеріалів, одягу... А як щодо екологічності приміщень або вашого житла? Не цікавилися? 


Про користь банана в господарстві

— 17 липня 2013 —

З цими тропічними фруктами знайомі всі. Ми любимо їх за приємний смак і аромат. Банани прекрасно сполучаються з різними стравами, особливо гарні вони в десертах, можуть замінити вершкове масло у випічці й підходять навіть для дитячого харчування.


Душ своїми руками

— 17 липня 2013 —

Коли ми виїжджаємо на дачну ділянку, то дуже шкодуємо що немає душу. Тут ми розглянемо, як самому побудувати душ на дачі своїми руками найзвичайнісіньким способом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс