Ваш дім

Канадський метод рятування від мотлоху

— 3 квітня 2021 —

Кажуть, самоізоляція - ідеальний час для генерального прибирання будинку. Якщо ви дотепер не знайшли в собі сили зробити його, спробуйте хоча б позбутися мотлоху. Як правильно видалити з будинку непотрібні речі? Відповідь на це питання дає Дженніфер Ліффорд у книзі «Будинок на дієті. Канадський метод організувати свій шлях до чистого будинку».


Чим покрити терасу

— 2 квітня 2021 —

Тераса, обладнана в приватному будинку або на дачі – досить розповсюджене явище. Вона може використовуватися як оранжерея, літня кухня, комора або просто місце для приємного відпочинку на свіжому повітрі.


Як українці святкували прихід весни: головні відмінності свята Колодія й Масниці

— 7 березня 2021 —

З 8 по 14 березня православні відзначають Масницю. Але мало хто знає, що в Україні з давніх часів існувало своє свято – Колодій.


Повернемо секатору колишню гостроту

— 27 лютого 2021 —

Гарний секатор згодом став гірше працювати? Найчастіше проблему легко усунути, якщо знайти її причину.


Що робити, якщо із праски іржава вода

— 21 лютого 2021 —

Багато власників побутової техніки навіть не здогадуються, що за кожним приладом потрібні особливий догляд і регулярна профілактика. Якщо цього не робити, то будь-яка техніка довго вам не прослужить. Для обслуговування деяких приладів треба звертатися в сервіс, але не у випадку із праскою. Щоб обслуговувати праску, нам знадобляться всього лише кілька видаткових елементів, які є у багатьох на кухні.


Корисні поради для будинку й дачі, які стануть внагоді взимку і навесні

— 21 лютого 2021 —

Узимку нелегко підтримувати чистоту й порядок у будинку. Майже щодня доводиться прибирати в передпокої сніг і пісок. Теплі речі із труднощами поміщаються в шафі, а гарячі батареї нещадно сушать повітря.


Справжнє кастильське мило: рецепт приготування в домашніх умовах

— 12 лютого 2021 —

Сьогодні, в епоху хімії й синтетичних продуктів, використання натуральних засобів гігієни й очищення актуально як ніколи. І одним з явних лідерів в області екологічно чистих сполук виступає кастильське мило.


Перемо пуховик правильно

— 5 лютого 2021 —

Пуховики різного стилю охоче носять жінки будь-якого віку. Стильний і теплий одяг містить натуральний або синтетичний утеплювач, дарує комфорт у морозну погоду. При правильному догляді він зберігає форму й ефектний вид кілька років, але вимагає обережного прання з урахуванням деяких правил і рекомендацій.


Не відкриваються двері на дачі: 5 розповсюджених причин і секрети усунення проблеми

— 29 січня 2021 —

Деякі дачники відвідують свої володіння навіть узимку, особливо якщо будиночок обладнаний грубкою або котлом. Однак іноді трапляється, що потрапити у будинок не виходить: не відкриваються вхідні двері. Що робити в такій ситуації?


Рідке мило своїми руками

— 21 січня 2021 —

Завжди приємно проводити час із користю, а особливо якщо займатися різними DIY штучками, якими можна користуватися в побуті. Спробуйте зробити рідке мило своїми руками у себе на кухні. Користуючись простим рецептом, можна поповнити свій запас рідкого засобу й при цьому заощадити свій бюджет.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс