Ваш дім

9 червня православні християни відзначають Вознесіння Господнє

— 8 червня 2016 —

Православна Церква згадує в цей день євангельські події, пов'язані з останнім моментом перебування Христа на землі.


Як позбавити матрац плям і неприємного запаху

— 8 червня 2016 —

Матрац займає важливе місце в будинку, він необхідний для повноцінного відпочинку. Тримати його чистим, у гарному стані, дуже важливо. Це допоможе уникнути алергії й забезпечити умови, необхідні для гарного сну.


Як зробити піч на тирсі своїми руками для дачі і будинку

— 1 червня 2016 —

Тирса - недороге і доступне паливо, але використовувати його у звичайних топках неможливо - для цього потрібне вогнище особливої конструкції. Щоб побудувати піч на тирсі своїми руками, не доведеться освоювати цегельну кладку -  корпус таких приладів завжди виготовляють з металу. Економічні печі підходять для опалення теплиць, гаражів, дачних і заміських будинків. Усе залежить від того, наскільки серйозно поставитися до роботи і скільки грошей виділити на матеріали.


Як швидко та легко відмити витяжку

— 1 червня 2016 —

Одним з найпроблемніших місць на кухні під час прибирання була й залишається витяжка. Жир, що на ній накопичується, практично неможливо усунути звичайними миючими засобами, а все тому що, коли справа доходить до прибирання, ми завжди забуваємо про старий бабусин засіб - харчову соду.


Очистити стару фарбу - це просто

— 18 травня 2016 —

Підготовка поверхні до майбутнього фарбування є майже найбільш трудомісткою частиною процесу. Методи видалення старого шару фарбування залежно від його типу й виду використовуваної поверхні будуть розрізнятися.


Ремонт поліетиленової плівки - три способи

— 18 травня 2016 —

Поліетиленова плівка часто рветься. Але її можна реанімувати й використовувати, наприклад, для парників.


Свічник з пляшки

— 18 травня 2016 —

Зі сміття вмільці нерідко роблять зовсім марні та некрасиві речі, але у випадку з пляшками завжди виходить просто й добре. 


Як прасувати речі швидко

— 18 травня 2016 —

Харчова алюмінієва фольга - незамінний помічник у господарстві. Для чого тільки її не використовують: готування страв у духовці, пакування продуктів, очищення каструль, заточення ножиців, усунення нальоту зі срібних виробів...


5 безпечних еко-засобів для миття посуду

— 11 травня 2016 —

5 безпечних еко-засобів для миття посуду


Як перевірити - чи не обдурили вас із дровами. Розраховуємо кубометри

— 11 травня 2016 —

Ох уже ці дрова, про них можна сказати так само, як Вінні-Пух говорив про мед, у тому розумінні, що дрова - це дуже дивний предмет: тільки що були - і ось уже немає! Начебто зовсім недавно закупив майже не гору, і де вона? Взяла та й вилетіла в трубу!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс