Ваш дім

6 порад, як максимально використовувати простір вашої морозилки й заготовити більше продуктів на зиму

— 5 вересня 2020 —

У наш час у багатьох господарок на додаток до невеликої морозильної камери, що вбудована в холодильник, також є ще одна, окрема морозильна камера.


Як відлякнути міль

— 5 вересня 2020 —

Хто мав проблему зі знищення молі в домашніх умовах, ймовірно, помічав, що ні механічний лов метеликів, ні розкладання таблеток не гарантують захисту наших речей. “Чому?” - запитуєте. Та тому, що сам метелик тканини не “їсть”.  Хто ж тоді? Доведено, що головні шкідники, які псують наші шуби, хутряні пальта, натуральний трикотаж, килими, м’які меблі - це личинки молі - маленька гусінь. Отже, у тому, що нам наразі доводиться прощатися з дорогими речами, винна не міль, а ми самі.


Хитрості, щоб рушники були м’якими щодня

— 29 серпня 2020 —

Грубі рушники позбавляють ванну затишку й комфорту. Щоб матеріал був приємним на дотик, досвідчені господарки використовують нескладні хитрості, які під силу повторити кожному.


Що робити, якщо на ноутбук потрапила рідина

— 22 серпня 2020 —

Якщо на ноутбук розлили рідину, не засмучуйтеся. Все може і не так безнадійно, як здається. Від залиття є кілька негативних впливів на ноутбук: коротке замикання, якщо не вимкнути живлення ноутбука, окислення «нутрощів» і т. п.


Як прибрати запах цвілі з одягу

— 22 серпня 2020 —

Ви коли-небудь «закопувалися» обличчям в пухнатий рушник, очікуючи солодкі аромати свіжого прання, але замість цього відчували запах старого підвалу? Це цвіль, друзі. Це не приємно, це шкідливо для ваших легенів, і ви не захочете, щоб ваші гості відчули це.


Світлий одяг, вода і кондиціонер

— 15 липня 2020 —

Центр громадського здоров’я дав поради українцям щодо того, як можна уберегтися від екстремальної спеки. Про це йдеться на сторінці ЦГЗ у Facebook.


Як охолодити квартиру у спеку?

— 15 липня 2020 —

Дуже просто настроїти клімат у квартирі, коли є кондиціонер. А якщо його немає, допоможуть старі дідівські способи.


Засоби для чищення, які не можна змішувати

— 3 липня 2020 —

«Деякі речовини цілком невинні поодинці, але після з’єднання з іншими можуть привести до появи небезпечних випарів і іншим хімічним реакціям», — говорить Ненсі Бок з Американського інституту чистоти — організації, яка займається вивченням і просуванням засобів, що чистять. Запам’ятаєте ці небезпечні комбінації, щоб не нашкодити своєму здоров’ю.


Як позбутися неприємного запаху в холодильнику

— 3 липня 2020 —

Вам допоможуть сода, кава, картопля, газета й інші підручні засоби.


Садовий секатор: як правильно зберігати і точити

— 14 червня 2020 —

Садовий інвентар — головне знаряддя праці для будь-якого поважаючого себе господаря (або господарки). І серед них один з найбільш затребуваних — це секатор, яким зазвичай підрізають дерева і чагарники.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс