Ваш дім

Зустрічаємо Новий рік

— 28 грудня 2020 —

Давно відомо, що як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш! Ця нехитра істина абсолютно справедлива і для 2021 року.


Як прикрасити ялинку на Новий рік 2021

— 23 грудня 2020 —

Наближається Новий Рік 2021 - найбільш довгоочікуване зимове свято. Багато українців вже з нетерпінням готуються зустрічати 1 січня і ставлять вдома ялинки. Не важливо, жива ваша ялинка або штучна - вона потребує красивого вбрання. Дуже важливо прикрасити символ Нового року стильно і зі смаком. Крім того, ялинка повинна сподобатися знаку китайського гороскопа, що панує у 2021 році - Білому металевому Бику.


Мідний купорос проти цвілі: як правильно розводити та використовувати

— 11 грудня 2020 —

Купорос - універсальний хімікат, який бореться із гниттям деревини, видаляє іржавий наліт, очищає стіни від жовтих плям після потопу й тотально знищує солі на цегельних основах. Найцікавіше, що в цьому засобі є антигрибкові й антисептичні добавки.


Будинок, у якому немає порядку, завжди буде притягувати неприємності

— 5 грудня 2020 —

Безладдя буває в кожному будинку, це не означає, що люди, які у ньому живуть – ледарі. Просто іноді це - тимчасовий стан, викликаний цейтнотом. А іноді, на жаль, явище постійне. І тоді вже необхідно бити тривогу, адже будинок, у якому немає порядку, завжди буде притягувати неприємності й лихо.


11 речей у будинку, у яких є строк придатності. Може, настав час викинути?

— 27 листопада 2020 —

Подушки, мочалки, обробні дошки й дезінфікуючі засоби — розповідаємо, які речі варто регулярно міняти, щоб не нашкодити своєму здоров’ю.


Коронавірус може жити в холодильнику до 9 днів

— 21 листопада 2020 —

Ми постійно думаємо про особисту гігієну і чистоту свого будинку. В таких умовах багато хто мимоволі починають шукати місця в їхній оселі, де можуть ховатися небезпечні мікроорганізми


6 причин, з яких ваша кухня виглядає брудною навіть після прибирання

— 21 листопада 2020 —

Мотлох на стільниці й відкритих полицях, брудні шви плитки, текстиль не першої свіжості - розповідаємо про можливі причини, через які відчуття чистоти на кухні так і не наступає.


Чи знаєте ви, яка екологія у вашій квартирі?

— 7 листопада 2020 —

Не цікавилися? Марно. За оцінками деяких спеціалістів, є квартири, де концентрація забруднюючих речовин у 100 разів вища, ніж на вулиці. Провиною тому - нові будівельні та обробні матеріали, на вигляд комфортабельні і затишні предмети побуту - синтетичні паласи, лінолеум, килими, навіть одяг. Не говорячи вже про побутову хімію, куріння у приміщенні, випаровування при приготуванні їжі.


Як випрати хутряний комір від пуховика, щоб він не перетворився в мочалку

— 31 жовтня 2020 —

Вироби з хутром вимогливі у догляді. Як натуральне хутро, так і штучне може полиняти, знебарвитися, зрідіти й втратити колишню м’якість. Як у домашніх умовах очистити й не зіпсувати хутро, щоб заощадити на хімчистці?


Холодно? Перевірені способи зберегти тепло у квартирі

— 24 жовтня 2020 —

Настання холодів актуалізує для мешканців квартир проблемне питання – утеплення. Гостроти йому додає регулярне зростання тарифів ЖКГ. Не будемо миритися із втратою тепла, а разом з ним і грошей із сімейного бюджету! Є кілька перевірених методів як за пару годин зробити квартиру тепліше. До того ж, це не віднімає багато коштів!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс