Ваш дім

Кольори для кухні

— 25 березня 2015 —

Найчастіше всією родиною збираються за столом на кухні. Тому в цій, одній з найвідвідуваних кімнат, дуже важливо зробити правильний вибір кольору для створення певної атмосфери. Адже відомо, що кольори впливають на нашу свідомість, заспокоюючи або підбадьорюючи її.


Як зробити пічку для опалення теплиці

— 18 березня 2015 —

Щоб обігріти теплицю, невелике приміщення, наприклад гараж, дачний будиночок або вулики з настанням холодів, можна придбати дорогий обігрівач, що працює від електрики, а можна самостійно зробити піч тривалого горіння.


Плетений табурет для будинку своїми руками

— 18 березня 2015 —

Яскравий табурет із плетеним сидінням буде відмінно виглядати в будь-якому інтер'єрі, він відразу впадає в око завдяки особливому геометричному візерунку, що виходить при використанні техніки діагонального плетива. За допомогою діагонального плетива можна отримати візерунок у вигляді косих смуг, шевронів або ромбів.


Виганяємо міль із шафи без нафталіну

— 11 березня 2015 —

Що робити, якщо ви на дух не переносите нафталіновий запах, а міль уже проїла діру у вашому улюбленому светрі? Не поспішайте впадати у відчай - альтернатива нафталіну існує, вона росте на полях і деревах, має абсолютну доступність і має дуже приємний аромат.


Як доглядати за пуховими подушками і ковдрами

— 11 березня 2015 —

Досліджуємо тонкості догляду за пуховими ковдрами і подушками, а також розкриваємо секрети прання цих найважливіших речей, адже від них залежить наш сон!


Міні-балкон для вирощування розсади

— 4 березня 2015 —

Де найкраще вирощувати розсаду? Звісно ж: на підвіконні, а потім на балконі. А що робити, якщо балкона немає? Залишається тільки... зробити його своїми руками.


Килимок з мотузки. Майстер-клас

— 4 березня 2015 —

Зробити такий стильний килимок дуже просто, тим більше, що мотузку можна купити в будь-якому будівельному магазині. Коштує мотузка зовсім недорого, її можна вибирати по товщині та купувати бобінами або метражем. Найголовніше - такий килимок не купиш і підійде він абсолютно до будь-якого інтер'єру, як у кімнатах для захисту паркету, так і в передпокої. 


Маловідомі способи використання зеленого чаю

— 25 лютого 2015 —

Часто сперечаються про користь і шкоду цього продукту. Але є дуже багато способів застосування зеленого чаю, які полегшать життя і точно не нашкодять.


Стілець із пластикових труб (ПВХ) своїми руками

— 18 лютого 2015 —

Кілька зручних всепогодних непромокальних табуретів, до того ж саморобних, зроблених своїми руками - тобто майже безкоштовних, не завадять на дачі. А зробити їх зовсім не складно.


Вибираємо укривний матеріал для теплиць

— 18 лютого 2015 —

Завдяки стрімкому технічному прогресу в арсеналі звичайного городника тепер чого вже тільки немає: це й новітні автоматичні системи обігріву та поливу, і кватирки, що самовідкриваються, і «розумні датчики», і навіть чудо-тепла підлога з тонкої плівки. І нове століття не обійшло також укривний матеріал для теплиць. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс