Ваш дім

Фен-шуй будинку - а як це?

— 9 грудня 2015 —

Під впливом різних енергій знаходиться все навколо, у тому числі й кожне приміщення. Енергії ці бувають або сприятливими, або негативними - і від того, як вони циркулюють у будинку, залежать здоров'я та статок його господарів.


Вплив кольору в інтер'єрі на ваше життя. Поради психолога

— 3 грудня 2015 —

Навіть невелика зміна в колірній гамі може кардинально поміняти не тільки простір, але й атмосферу вашого будинку. Тому при виборі кольорів дуже важливо не нашкодити собі, а зробити свій будинок найбільш затишним і максимально комфортним місцем. 


Подовжуємо життя пуховика

— 26 листопада 2015 —

Зимовий одяг на пусі, штучному хутрі або синтепоні вимагає особливого дбайливого догляду. Подовжити життя улюбленої речі можна за допомогою декількох простих правил з догляду за верхнім одягом.


Що робити, якщо у квартирі навала бліх

— 26 листопада 2015 —

Ваш вихованець приніс у будинок бліх? Кота можна обробити краплями, асортимент яких у ветаптеках величезний. А от чим обробити квартиру? Які засоби можна використовувати, якщо в домі маленька дитина?


28 листопада - початок Різдвяного посту

— 25 листопада 2015 —

Різдвяний піст - зимовий піст, що є освяченням останньої частини року й у той же час таємничим відновленням духовного єднання з Богом і святкування Різдва Христового.


Як самостійно просвердлити скло

— 18 листопада 2015 —

Три нескладних способи цієї непростої справи.


Як заощаджувати воду: хитрості та поради

— 11 листопада 2015 —

З огляду на ціни на комунальні послуги, кожна крапля води - на вагу золота. Не дивно, що кожний мріє про те, щоб суми на платіжках виглядали менш загрозливими. Але якщо використовувати воду з розумом, то можна зменшити тризначне число і при цьому не збирати в баночку дощову воду для миття посуду. Як заощаджувати воду?


Засіб від грибка у ванній

— 11 листопада 2015 —

У ванній кімнаті прекрасні умови для життя і швидкого розмноження цвілі та грибка, тому там так важко вберегтися від них. Звичайно, ніхто не хоче такого неприємного сусідства у ванній, тому потрібно відразу позбуватися цієї неприємності.


Гірчиця для прання кухонних рушників

— 11 листопада 2015 —

Багато проблем із пранням доставляють кухонні рушники. Просте кип'ятіння, звичайно, відбілює, але плями не завжди видаляє. Пропонований метод прання дозволить вам забути, що таке брудні рушники. Вони у вас завжди будуть як нові, начебто тільки-но з магазина.


Вибираємо малюнок на шпалерах

— 4 листопада 2015 —

Як часто, зайшовши в магазин шпалер за покупкою, ми вибираємо зовсім не те, що запланували. Погодьтеся, знайома ситуація: ішли за однотонними шпалерами, а в результаті купили рожеві кущі - ну як можна було відмовитися від цих милих трояндочок, тим більше і штори у нас такі? У цьому випадку ваше споконвічне бажання придбати однотонні шпалери було правильним - на їхньому фоні штори у квіточку виглядали б дуже органічно. А тепер вийде на стінах суцільний квітковий килим. Плюс до цього інші строкаті деталіі інтер'єру, наприклад, оббивка дивана або палас. Циганська кибитка, та й годі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс