Ваш дім

10 нестандартних місць зберігання на кухні

— 11 липня 2018 —

Коли на кухні не вистачає місця, щоб розмістити весь посуд і побутову техніку, доводиться вдаватися до часом нестандартних способів зберігання. Проте, деякі зі способів дійсно заощадять дорогоцінний кухонний простір і створять у кімнаті оригінальну і до дріб'язків продуману систему зберігання!


Як закрити тріщину в стіні

— 4 липня 2018 —

Тріщини в стіні майже неминуче з'являються під час усадки будинку. Звичайно, нічого страшного в цьому немає, однак у деяких випадках, поява досить великої тріщини може свідчити про розрив фундаменту. Тому тріщину відразу не зашпаровують, а якийсь час спостерігають. Якщо вона не припиняє ріст - потрібно звертатися до фахівців, якщо ж тріщина не росте, її можна відразу закрити.


Чашка рису змінить запахи в шафі

— 4 липня 2018 —

Рис є однією з найпопулярніших страв у світі. Його обожнюють жителі Азії й ті, хто взагалі любить азіатську кухню. Розповсюджений він і в усьому світі. Але рис застосовують не тільки для їжі. Чашка цієї крупи може повністю змінити запахи у вашій квартирі. 


Чарівна ніч. 7 липня - Свято Івана Купала

— 4 липня 2018 —

До кінця червня полуденне сонце досягає своєї вищої крапки на небі - літнього сонцестояння. Після чого починає повільно повертати на зимовий шлях, по хвилинах крадучи час у дня.


Ковдри й подушки – як правильно прати?

— 26 червня 2018 —

Оскільки людина велику частину життя проводить у постелі, це має бути не тільки затишне, але й чисте місце, щоб сон був по-справжньому здоровим. Для цього треба не тільки регулярно міняти постільну білизну, але й час від часу чистити подушки і ковдри.


Як правильно боротися з комарами та іншими комахами

— 20 червня 2018 —

Вони заважають нам насолоджуватися влітку, і за це ми будемо боротися з ними нещадно. Сьогодні є всі способи захиститися від комарів, мух, ґедзів та інших комах.


Реанімуємо подряпані поверхні

— 20 червня 2018 —

На екрані улюбленого телефону з'явилася подряпина? Не поспішайте міняти екран або купувати новий телефон, існують прості методи видалити неглибокі подряпини самостійно. Пропонуємо добірку лайфхаків для реанімації будь-яких поверхонь своїми руками.


Як видалити накип з електричного чайника

— 20 червня 2018 —

Накип - проблема неприємна й неминуча, але розв'язувана. Існують ефективні способи очистити чайник до блиску і позбутися складних забруднень.


Мереживний каганець для спальні. Майстер-клас

— 13 червня 2018 —

Майже всі діти й багато дорослих не люблять спати в темряві. Та й правда — страшно адже, хто його знає, що причаїлося геть у тому темному куті! І куди приємніше спати в півмороку, освітлюваному світлом каганця. Сьогоднішня ідея щодо декору спальні - каганець своїми руками.


Декоративний садовий вазон своїми руками

— 13 червня 2018 —

Можливо вам, як і автору ідеї, захочеться прикрасити садову ділянку незвичайним вазоном у формі лопушини. Для цього вам буде потрібно 2-3 відра піску, 3-4 кг цементу М400, вода, велика лопушина, ємкість для змішування цементу та піску, поліетилен, гумові рукавички, металева щітка, ніж і зелена фарба-спрей у балончику.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс