Здоров'я

Варикоз? Ні, не чула!

— 15 травня 2013 —

Варикозна хвороба за останні роки дуже помолоділа та стала досить розповсюдженою. Раніше вона вважалася хворобою людей літнього віку. На сьогодні це не так. Навіть молоді люди та дівчата 20-25 років піддаються цьому захворюванню. Причини можуть бути найрізноманітнішими. Але найімовірніше - рання гіподинамія. Однак існують способи допомогти собі.


Про хвороби «брудних рук»

— 15 травня 2013 —

Мова, звичайно ж, про кишкові інфекційні захворювання, які в першу чергу діють на травну систему. Викликаються кишкові інфекції, як відомо, різними бактеріями, вірусами та найпростішими мікроорганізмами, а ось проявляються ці хвороби найчастіше дуже схожими симптомами.


«Нестерпні» продукти

— 7 травня 2013 —

Випили молока - у животі почалася «революція», налягли на квашену капусту - з'явилася кропивниця, поїли ковбаси - і весь день почуваєте важкість у шлунку й апатію. Це типові прояви харчової нестерпності. Так лікарі називають будь-які побічні реакції на продукти харчування, крім отруєнь.


Старий знайомий

— 7 травня 2013 —

Кому з садівників не допікав лопух? Спробуй його вирвати - не у кожного вийде, так міцно сидить він у землі.


Квітки акації та наше здоров'я

— 7 травня 2013 —

Період цвітіння акації приємний усім - працьовиті бджоли збирають мед, а людина насолоджується неймовірним ароматом. Але, не варто сильно розслаблюватися. Поки акація посипана квітками, варто подумати про них як про ліки.


Аптечка в подорожі з дітьми

— 7 травня 2013 —

Ви збираєтеся в дорогу, у подорож, на дачу, на відпочинок. Перше, що ви повинні зібрати - аптечку. Ваша аптечка при подорожах з дітьми повинна містити в собі найрізніші види ліків, щоб бути готовим до будь-яких непередбачених ситуацій. 


Як захиститися від весняної алергії?

— 7 травня 2013 —

З кожним роком росте кількість людей, які не дуже радіють приходу весни, оскільки ця прекрасна пора року значить, що вони протягом тривалого часу будуть ходити із закладеним носом і опухлими червоними очима, періодично чхаючи. Одним словом, під час цвітіння різних рослин багато хто з нас страждає алергією. Як свідчать медичні довідники, сама назва “алергія” походить від грецьких слів - allos, що значить  «інший», і ergos, тобто «дія».


Супер крем від целюліту

— 29 квітня 2013 —

.


Як правильно вийти з Великого посту: поради лікаря-дієтолога

— 29 квітня 2013 —

Уже в неділю, 5 травня, освятивши паски, Україна буде святкувати Воскресіння Христове. Але для того, щоб правильно вийти з посту, знадобиться мінімум тиждень.


Лікування головного болю кропивою

— 29 квітня 2013 —

Лікування головного болю і кропива - що спільного? Виявляється, що кропива може вгамовувати головний біль - у народній медицині є такий рецепт.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс